reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Katowice zapraszają przyszłe mamusie

wpadam na chwilkę, bo już dużo maili czeka, popołudniu się postaram coś skrobnąć
Doti smaka mi narobiłaś
Aliświat może jakiś spacer jak się rozpogodzi <?>
Witaj Anetka. Napisz coś więcej o sobie.
znikam, zajrzę później

reklama
annaoj oczywiście, że tak:) W ten weekend znikam na Pomorze na chwilkę, bo teściu obchodzi 50 urodziny i będzie mała impreza, wracam jakoś koło wtorku, a na potem już nie mam żadnych planów:)
anetka880 ja pochodzę z Pomorza a w Katowicach mieszkam dokładnie miesiąc:)
do_ti ​nie ma sprawy :D

Wczoraj się zdziwiłam :) Bujałam Ali na huśtawce i nagle patrzę (bo akurat buziaka otworzyła szeroko przy kolejnym bujnięciu), że prawie wyszły Jej już piątki!!! Ja tu czekam na trójki (tak mi się jakoś wydawało, że teraz powinny iść) a tu piątki i to wszystkie na raz. Biedne te Moje Dziecko teraz, a ja myślałam, że ma po prostu fochy i dlatego jest maruna.

A no i mialam spytac czy u Was dziewczyny (znaczy się Waszych Pociech) też byla taka dziwna kolejnosc wychodzenia zobkow?

Annaoj smaka mówisz :)))))))) ja tam lubię serwować takie kawki, gorące czekoladki i takie tam... pyszności

Aliświat a to niespodzianka przy bujaniu :)

Marzy mi się spokojnie posiedzenie na bb, a nie tak w biegu, ale mam młyn w pracy, a w domu czas z dzieciakami spędzam.
Do-ti to ja się koniecznie muszę kiedyś wprościć, jauwielbiam takie, ale jakoś nigdy nie mam czasu robic.
Aliświat mojemu igorowi wychodziły na opak, wyszły Mu 3, a nie miał dwójek, jak wampirek wyglądał.
spadam, postaram się później zajrzeć.

Aliświat- mojemu wychodziły według schematu. Za to kuzyn Adasia nie miał jedynek u góry a miał dwójki, taki wampirek. Za to koleżanki synek też miał mega szybko 5-tki a czwórki wyszły dużo później. Ja myślałam ,ze to może czwórki tylko się rozrosną, jednak kumpela miała racje , później wyrosły mu czwórki. A twoja mała ma już 4-ki? Bo jak mojemu mlodemu wychodziły czwórki to wydawały się bardzo daleko od dwójek.

reklama
Lenka no wlasnie Ali ma "jedynki" górne i dolne, "dwójki" górne i dolne i teraz wydaje mi się, że idą czwórki albo piątki. Ciężko mi to tak stwierdzić jednoznacznie, bo Ali nie zawsze ma humor na pokazywanie ząbków i otwieranie buziaka szeroko. Ale "trójek" zdecydowanie nie widzę.
annaoj to faktycznie Igor musiał wyglądać "zabójczo":)
do_ti ja też się wpraszam na te pitne słodkości :p jeszcze kilka takich zdjęć i będziesz musiała odpędzać się od "gości":D

Ostatnia edycja:
Do góry