reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

reklama
dziewczynki, jak podajecie owocki swoim dzieciaczkom, np jabłuszko, skrobiecie łyzeczką, czy na tartce, czy to prawda, ze tarka musi byc plastikowa, a nie metalowa? podobno jakies reakcje chem zachodza przy metalowej...?

ja miksuję blenderem

cobra ja ostatnio spaliłam garnek gotujac ,małemu wode:)

ania- ja juz codziennie podaję obiadek z mieskiem, robie sama albo ze słoiczka

magdalenka - a próbował ktoś inny podac dziecku butlę?? Mojej kolezanki syn nie chciał nic do picia poza cycem. Niedawno zostawiła synka z koleżanka bo musiała gdzieś wyskoczyć i normalnie wypił soczek z butelki:))

Ostatnia edycja:
dziewczynki, jak podajecie owocki swoim dzieciaczkom, np jabłuszko, skrobiecie łyzeczką, czy na tartce, czy to prawda, ze tarka musi byc plastikowa, a nie metalowa? podobno jakies reakcje chem zachodza przy metalowej...?
ja mam tarke plastikowa, ktorej uzywala dla mnie jeszcze moja mama czyli ma ponad 30 lat :)
Faktycznie metalowej nie powinno sie uzywac dla dziecka

reklama
magdalenka - a próbował ktoś inny podac dziecku butlę?? Mojej kolezanki syn nie chciał nic do picia poza cycem. Niedawno zostawiła synka z koleżanka bo musiała gdzieś wyskoczyć i normalnie wypił soczek z butelki:))

a wiesz że to jest pomysł:tak: zawsze to ja karmie michałka a jak gdzieś wychodze to tylko na chwilkę. Przetestujemy z mężem podanie przez niego butli gdy ja będe schowana;-)dzieki

Do góry