reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

reklama
W tych naszych łyżeczkach coś jest moja Julka też chętniej je naszą łyżeczką niż swoją :) (tzn plastikową)
z rumiankiem trzeba uważać ale wydaje mi się że możesz spróbować tylko tak jak agast napisała słabiutką.
athena - może poczekaj dzień lub dwa :) i spróbuj ponownie.

cobra- nie wiem jak z miętą ale rumiankową mozesz tylko słabiutką bardzo!

U nas nastąpił wyraźny przełom w karmieniu:) Dzis prawie caly sloicek 125g zupki z mięskiem Jagoda zjadla a to wszystko dzieki zmianie łyzeczki! Je normalną metalową:) Jak ją karmilam tą miękką silokonową to wszystko wypluwala i miała odruch wymiotny ;/

cobra ja robie Jaskowi normalna herbate rumiankowa
wiem, ze Koriander tez parzy zwykle herbatki ziolowe
tylko trzeba zaparzyc slabiutka

dzieki za odpowiedz!

chcoiaz tu jakas nadzieja

Kurde moja Gaja się obraziła na słoiki prosze napiszcie mi jak gotujecie zupki krok po kroku!!!Na razie bez mięsa:(A tak fajnie jadła;)

Lena - gotujesz na wodzie warzywa z ktorych chcesz zrobic zupke a potem blenderem ucierasz i dodajesz troszke masełka lub oliwy z oliwek. Jesli bedzie za gęste to dolej troche tego wywaru z warzyw i koniec :)

Czy mięsko do jarzynek podajecie codziennie? Helenka uwielbia mięsko gdy jest w dyni z ziemniakami...Sam słoiczek jadła tak sobie-ograniczała się do 3-4 łyżeczek...a dziś z mięskiem i masełkiem -pół słoiczka! ! Za to całkowicie odstawiła kaszki i owoce :-(

reklama
Do góry