Kasiula1982
Fanka BB :)
jak przygotowujecie mm: gotujecie wodę 5 minut, jak na opakowaniu jest napisane, czy po prostu zagotowujecie w czajniku i studzicie?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
jak przygotowujecie mm: gotujecie wodę 5 minut, jak na opakowaniu jest napisane, czy po prostu zagotowujecie w czajniku i studzicie?
gotuje w czajniku i juz (u mnie na mleczku nawet nie ma takiej informacji zeby gotowac 5 min)
pilnuje tylko zeby zawsze w czajniku byla przegotowana w razie alarmu
tez nie gotuje swiezej za kazdym razem, tak na dwa posilki ma z jedngo gotowania
czyzby ten filtr to Brita?Ja teraz używam kranówki ale przepuszczam ją przez filtr mam o 80% mniej kamienia i gotuje 5 minut mimo że moja woda w kranie jest ze studni głębinowej znajdującej się w lesie. wcześniej mineralkę też gotowałam 5 minut.
kobietki karmiące mm -czy konsystencja kupki jest taka plastelinowata?