Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Kasiu to nie moja aukcja:-) Po co miałabym sprzedawać jak by mi się przydały słoiczki;-)
Znalazłam na allegro to wkleiłam bo może komuś się przyda.;-)
aaa, ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasiu to nie moja aukcja:-) Po co miałabym sprzedawać jak by mi się przydały słoiczki;-)
Znalazłam na allegro to wkleiłam bo może komuś się przyda.;-)
bo Gaja ma dopiero 3 mscKochana ja byłam dzisiaj u pediatry i moja mi zabroniła wprowadzania nowości ma być tylko cyc![]()
bo Gaja ma dopiero 3 mscA Nina kreatorki juz za kilka dni skonczy 4msc
chyba nie musisz soczkow dawac codziennie, zwlaszcza ze maja sporo kalorii (fruktoza), no chyba ze Jasia nadal podttuczasza czy soczki mam podawac codziennie? jak podam owoc to soczek tez?
lena to nie do konca prawda bo jak sie karmi piersia to dziecko miedzy 5 a 6 miesiacem powinno miec wprowadzony gluten do diety czeby uniknac celiakii, wiec trzeba sobie to jakos wyposrodkowacNo tak ale jak karmi samym cycem to się nowości wprowadza od 6 miesiąca!!!
lena to nie do konca prawda bo jak sie karmi piersia to dziecko miedzy 5 a 6 miesiacem powinno miec wprowadzony gluten do diety czeby uniknac celiakii, wiec trzeba sobie to jakos wyposrodkowac
daje mu wode, troche pije ale bez entuzjazmuchyba nie musisz soczkow dawac codziennie, zwlaszcza ze maja sporo kalorii (fruktoza), no chyba ze Jasia nadal podttuczasz
na poczatku to i tak tylko probowanie, pare lyzeczek, kilka lykow. A twoj Jas pije wode lub herbatke? Bo jak nie to zmieniaj mu czesto rodzaje picia bo jak sie teraz do soczkow przyzwyczai to nic innego nie bedzie chcial,dzieci sa sprytne![]()
dokladnie zgadzam sie z tobaWidzisz każdy lekarz i położna inaczej mówią!!Ja myślę, że to indywidualna sprawa dziecka i mamy ja ostatnio mojej dałam jabłka i było ok ale jak lekarka mówi, że nie to nie daję także wybór należy do mam![]()