reklama
agast22
Fanka BB :)
Trzymam kciuki zeby Zuzia sie nauczyła bo wiem jaki to problem jak dziecko nie chce pic z butelki. Ja kupiłam wtedy wszystkie dostępne na rynku smoczki i nawet jakąs taką magiczną butelke medeli dla wczesniakow co ssac nie potrafią http://www.allegro.pl/item1077219957_medela_zestaw_smoczka_butelka_habermana.html Wydałam majątek i niestety porazka... Mam nadzieje ze u Was tak nie bedzie.
Ostatnia edycja:
askut
Hej Polecam smoczek lovi jest bardzo miękki tylko nie pasuje do butelki avent więc niech Ci mama zakupi komplet.Powodzenia
Kasiulka_1980
Mama Hani i Mai :-)
Dziewczyny mam pytanie czy Wasze maluchy od razu zalapaly picie z butelki? Moja mala caly czas jest na cycu, a chcialam jej podac jakas herbatke ale nie umie ciagnac butli.
Z góry dzieki za odpowiedź
Kochana, my mamy to samo, pytanie czy tu chodzi o butelke czy o zawartość butelki. Ja kupiłam butelkę ze smoczkiem wyglądającym jak cycek i nadal nic ;-)
agast22
Kochana, my mamy to samo, pytanie czy tu chodzi o butelke czy o zawartość butelki. Ja kupiłam butelkę ze smoczkiem wyglądającym jak cycek i nadal nic ;-)
Spróbuj dać swoje mleko to się dowiesz
pytanie do dziewczyn odciągających pokarm, jak np. maluszek wypije tylko część z butli, to reszte wylewacie czy zostawiacie do dopajania jakby chciał w jakimś najbliższym czasie?
np. teraz wydudliłam z piersi 120 ml, mały wypił 40, co o zgrozo zrobił przekornie jak zwykle ;-), zasnął i pewnie za godzinę się obudzi i będzie chciał znów, a nie wiem czy świeżego dam radę jakiś konkret udoić do tego czasu
np. teraz wydudliłam z piersi 120 ml, mały wypił 40, co o zgrozo zrobił przekornie jak zwykle ;-), zasnął i pewnie za godzinę się obudzi i będzie chciał znów, a nie wiem czy świeżego dam radę jakiś konkret udoić do tego czasu
pewnie że tak!! mleko w temperaturze pokojowej może stać ok . 4 godzin lub jak sie boisz możesz włożyć do lodówki a potem spokojnie odgrzaćpytanie do dziewczyn odciągających pokarm, jak np. maluszek wypije tylko część z butli, to reszte wylewacie czy zostawiacie do dopajania jakby chciał w jakimś najbliższym czasie?
reklama
dzięki mi_mi :-) nie bałabym się, ale gdzieś natrafiłam na jakiś artykuł i tam pisało, z lepiej nie dzielić pokarmu już ruszonego i świeży podawać, więc się wahałam
a powiedzcie mi, czy podajecie takie mleko o temperaturze pokojowej czy jeszcze podgrzewacie czy jak?
a powiedzcie mi, czy podajecie takie mleko o temperaturze pokojowej czy jeszcze podgrzewacie czy jak?