reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Lena, jak by mój diabeł pił z butli cos po za mlekiem to by było super, ale on nawet mleko pije tylko przez sen.

reklama
Dziewczyny czy dawałyście już swoim maluchom banana, ale takiego zwykłego a nie słoiczkowego? Jeśli tak to (wiem że to pytanie może zabrzmi dziwnie) czy nie zaniepokoiło was coś w wyglądzie kupy po takim bananie?

Dziewczyny czy dawałyście już swoim maluchom banana, ale takiego zwykłego a nie słoiczkowego? Jeśli tak to (wiem że to pytanie może zabrzmi dziwnie) czy nie zaniepokoiło was coś w wyglądzie kupy po takim bananie?

mój często jadł banany ale ostatnio lekkie zatwardzenie więc kilka dni nie podaje, a co z Kasi kupką ;) ?

Maja jadła zwykłego banana, a po nim można podłużne robaczki w kupce spotkać;-)

No właśnie te czarne nitki...myślałam że zawału dostanę jak je zobaczyłam.Uspokoiłaś mnie gosiagro:) A zatwardzenie miała też, ale do tego do się już zdążyłam przyzwyczaić. Niestety Kasia jest póki co bezglutenowa z racji na podejrzenie alergii, tak więc jedyne kaszki jakie może jeść to ryżowe i kukurydziane, a one niestety działają zapierająco. Ostatnio eksperymentuję z kaszką jaglaną (póki co kupki są trochę zielone:/ ), buraczkami i dopajaniem w ciągu dnia....może to pomoże.
Kasiek 1983 - ja to chyba niedługo zostanę specem od kupek:) tak się zawsze im przyglądam i analizuję:) Kiedyś z takiej analizy wyszły niezłe jaja bo znalazłam w kupie "58" - taki napis. Patrzę a tam "58" :) potem mi się przypomniało że poprzedniego dnia Kaśka dorwała jakąś kartkę, którą jej wyrwałam jak tylko to zobaczyłam, ale najwidoczniej już coś zdążyła skonsumować:)

To może wina kupka?? Mam taki najzwyklejszy kubek z plastikowym dziubkiem, albo poczekam jeszcze parę dni i znów spróbuje, skoro on taki "opóźniony" to może i z kubka też zacznie później pić.

reklama
wiem, że temat już był poruszany ale można uaktualnić. Proszę napiszccie co w ciagu dnia zjadają wasze maluszki?? Co dajecie na sniadanie? Mój kaszki nie chce, jogurtu nie może bo strasznie ulewa po nim i nie wiem co mu dawać rano, bo cyc to troszkę już chyba za mało???

u mnie poza cycem jest przed spacerem owoc (duzy słoik lub sama robię), potem jest obiad (sama teraz robię) i po kąpieli jest kaszka. Czasem jakieś ciasteczko lub chlebek z masełkiem.

koriander jakie pieczywo dajesz Lilusi?

Do góry