reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Dziewczyny jak nauczyłyście pić swoje maluchy z kubków (bez różnicy czy niekapków czy zwykłych). Kamil jak tylko poczuje przy ustach coś innego niż smoczek to jest krzyk płacz i zaciśnięte usta. Nie napije się i koniec, bez znaczenia jak bardzo byłby spragniony.

u mnie znowu jest tak, że spokojnie nic wypić nie mogę bo Maja tez chce, pije z moje szklanki nawet wodę, a ze swojej butelki wody samej nie ruszy;-)

reklama
Dziewczyny jak nauczyłyście pić swoje maluchy z kubków (bez różnicy czy niekapków czy zwykłych). Kamil jak tylko poczuje przy ustach coś innego niż smoczek to jest krzyk płacz i zaciśnięte usta. Nie napije się i koniec, bez znaczenia jak bardzo byłby spragniony.
Moje dziecko ze smoka nie napije się nic oprócz mleka...a z butelki takiej szklanej albo plastikowej popatrzył, że my pijemy (nie używamy na co dzień szklanek bo leniwi jesteśmy i pijemy z butelki) i chętnie pije, trochę rozlewa ale przynajmniej pije kubek też przejdzie pod warunkiem że jest to nasz kubek a nie jego plastikowy

Też bym chciała młodego nauczyć pić z niekapka... krzyk i tyle!!! ze szklanki czy butelki(nie jego) to chętnie ale się często krztusi bo za dużo na raz...

mój pije z takiego kubka, z niekapka nie chce bo trzeba więcej wysiłku zeby leciało a z tego leci ciurkiem tylko denerwuje mnie bo ciągle przechyba kubek i wylewa
LOVI

mój nie chciał pić z butelki, dawałam mu najpierw z łyzeczki a potem z normalnego kubeczka, ale że mi się nie chciało trzymać i strasznie przy tym się moczył to kupiłam kubek trenigowy powyżej dałam lin, nie uczyłam go sam załapał

A mój to wogóle nie chce nic pic z butelki... nic doslownie... u nas tylko ganay jest cyc i zupka, deserek.... ehhhhh juz troche wkurzam sie ze jestem taka uwiazana przy nim....:-(

reklama
Do góry