koriander
Fanka BB :)
zyraffka ja daje chleb pszenny lub pelnoziarnisty ale nie na zakwasie tylko drozdzowy bo po chlebie na zakwasie chyba Lile brzuszek pobolewal (jest niezalecany dla maluszkow), na to maslo i jak mam to dobra szynke albo troche serka kremowego, ostatnio odrobine konfitury wisniowej. Skubie jej male kawaleczki i klade przed nia na talerzu, i w czasie kiedy probuje je zlapac w paluszki i wpakowac sobie do buzi dodatkowo ja sama karmie bo by w sumie chyba nic jej do pyszczka nie trafilo :-)u mnie poza cycem jest przed spacerem owoc (duzy słoik lub sama robię), potem jest obiad (sama teraz robię) i po kąpieli jest kaszka. Czasem jakieś ciasteczko lub chlebek z masełkiem.
koriander jakie pieczywo dajesz Lilusi?
U nas poza tym na sniadanie pare lyzek kaszki, serek homogenizowany naturalny z jakims owocem lub jogurt, raz jej zrobilam kluski na mleku i platki kukurydziane (bardzo smakowaly!). juz cyca znowu przestalam w dzien dawac, dostaje mm i wypija jakies 40-50ml
Obiad jest u nas o 12.30 potem ok 15.30-16 podwieczorek-owoce i zboza lub kaszka manna z owocami i potem kolacja- czasem to co my jemy ale raczej kaszka plus tyle ile wypije mm plus cyc