reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

reklama
Ja raz kupiłam własnie tą dynię babydream'a. Mała też nią była zachwycona. No i tak potem zastanawiałam się nad jakością tych słoiczków, i w sumie sama nie wiem dlaczego stwierdziłam że jest wątpliwa. No ale jeżeli więcej osób to kupuje to kurcze może i ja będę dalej zaopatrywać się w tą dynię:)

Ja raz kupiłam własnie tą dynię babydream'a. Mała też nią była zachwycona. No i tak potem zastanawiałam się nad jakością tych słoiczków, i w sumie sama nie wiem dlaczego stwierdziłam że jest wątpliwa. No ale jeżeli więcej osób to kupuje to kurcze może i ja będę dalej zaopatrywać się w tą dynię:)
Szczerze to zbytnio nie mam tam przekonywujących informacji dla matki:)Oglądałąm słoiczek z 10 razy i niby atest jest bio tez pisze i postanowiłam kupic i chyba teraz nie żałuje tym bardziej ze cena dobra zobaczymy jak gaja po nich bedzi sie czuła;)A i w smaku lepsze bo bobovita czy gerber dla mnie bleeeeee masakra a te babydream nawet takie ze smakiem;)

Naszła mnie dziś ochota na gruszki :-) i zakosiłam małemu deserek z Gerbera Gruszki Williamsa, ale w smaku w ogóle gruszek nie przypominało, gdyby nie było etykietki na słoiczku to bym w życiu nie zgadła że to gruszki :-)

ja kupuję te baby dream całyczas bo mały nie chciał gerbera a bobowita jakaś żadka oczywiście zależy co a te są fajne a Michał się nimi zajada i obiadki i deserki no i fakt w smaku też lepsze takie bardziej'' prawdziwe''i często mają promocję po 2,99

U nas dzis na sniadanie po raz pierwszy kromka chleba z maslem i c gvccfd f miseczka jogurtu naturalnego z owocami zamiast standardowej kaszk.i :-) nie wiem kto bardziej zadowolony z takiego prawdziwego sniadania, ja czy Lila :-D:-D

czytałam że przetwory mleczne - jogurt, twarożek itp. podaje się po 11 miesiącu a Wy już podajecie i teraz nie wiem co robić- podawać czy nie ???, dałam raz Łukaszkowi 4 łyżeczki misiowego jogurciku gruszkowego i wszystko było dobrze.

Ostatnia edycja:
czytałam że przetwory mleczne - jogurt, twarożek itp. podaje się po 11 miesiącu a Wy już podajecie i teraz nie wiem co robić- podawać czy nie ???, dałam raz Łukaszkowi 4 łyżeczki misiowego jogurciku gruszkowego i wszystko było dobrze.
Na jogurtach Nestle i Bobowity jest napisane po 6 miesiącu zresztą na Hippie też (owoce i jogurt)...,ja od dawna daje Danonki i małemu nic nie jest, a za to je uwielbia...decyzja należy do Ciebie ale przetwory mleczne chyba podaje już większość (mniejszość Danonki)

reklama
Do góry