reklama
Lenuszka
Mamusia Gajusi
Pewnie to tylko kwestia przyzwyczajenia, Kamil czasem też ma taki odruch jeśli trafi się zbyt duży kawałek.
Ale Gaja teraz wcina wszystko co jej dam!!Masakra!!
zyrraffka
Szczęśliwa mama
Mójnie wszystkie obiadki je, musze mieć odpowiedniąkonsystencję,nie za gęstą inie chce jeść z grudkami(( alenie będę gonarazie zmuszać
Mójnie wszystkie obiadki je, musze mieć odpowiedniąkonsystencję,nie za gęstą inie chce jeść z grudkami(( alenie będę gonarazie zmuszać
Pewnie że nie :-) przecież dorośli też wszystkiego nie lubią :-)
konniczynka
Szczęśliwa mamuśka :)
Moja dziś obiadku nie chciała. A ze śniadaniem to się namęczyłam- zjadła, ale z przerwami i wszystko było umazane kleikiem i jabłuszkiem Za to wafel ryżowy z kukurydzą jej zasmakował, pewnie dlatego, że mama go jadła
Rozmawiałam dziś ze znajomą (ona ma malucha z końca kwietnia) jak usłyszałam co daje mu do jedzenia to doszłam do wniosku że albo ja zwariowałam i traktuje mojego jak lalkę z porcelany albo ona ostro przegina. Chodź pewnie prawda leży gdzieś pośrodku :-)
Jej mała ja żółty ser, kiełbasę swojską bez skórki, parówki, ogórkową i to pewnie nie wszystko :-) ale to jej drugie dziecko więc pewnie po części dlatego :-)
Jej mała ja żółty ser, kiełbasę swojską bez skórki, parówki, ogórkową i to pewnie nie wszystko :-) ale to jej drugie dziecko więc pewnie po części dlatego :-)
Ja mam sąsiadkę która podobnie karmiła swoje 3 dziecko w tym wieku Była zdania że pierwsze dziecko wychowała na niejadka bo dawała tylko słoiczki i to zazwyczaj te ktore to dziecko lubialo a jak czegoś jeść nie chciało to nie dawała i tym sposobem teraz ma problem własnie z tym dzieckiem bo ma ok 5 czy 6 lat i prawie nic nie je bo nie lubi... A ten najmłodszy (już prawie rok ma) wcina w zasadzie wszystko
Ja nie mówię żeby przesadzać w 1 czy 2 strone ale ja bym ograniczyła bardzo tłuste i bardzo przyprawione potrawy chociażby ze względu na brzuszek
Ja nie mówię żeby przesadzać w 1 czy 2 strone ale ja bym ograniczyła bardzo tłuste i bardzo przyprawione potrawy chociażby ze względu na brzuszek
moja kuzynka swoja 11 miesieczna corke w swieta karmila bigosem!-szok, moja siostra jej sie pytala(byla wtedy ich odziwdzic) czy to jej nie zaszkodzi, a ona na to ze juz nie raz jej dawala i nic jej nie jest ale co sie dziwic jak dziecko w wieku 4miesiecy do polizania dostala udko korczaka
reklama
koriander
Fanka BB :)
Ja dzis dalam oblizac lyzeczke z jogurtem naturalnym, zobaczymy czy bedzie jakas reakcja, ostatnio po jogurcie nestle tak strasznie wymiotowala, ale podjerzewam ze to przez jego sklad a nie przez mleko samo w sobie. zobaczymy, mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo bo w kolejce czeka zupka pomidorowa Hippa a tam jest mleko w skladzie