reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie maluszkow

Ja dzis dalam oblizac lyzeczke z jogurtem naturalnym, zobaczymy czy bedzie jakas reakcja, ostatnio po jogurcie nestle tak strasznie wymiotowala, ale podjerzewam ze to przez jego sklad a nie przez mleko samo w sobie. zobaczymy, mam nadzieje ze nic sie nie bedzie dzialo bo w kolejce czeka zupka pomidorowa Hippa a tam jest mleko w skladzie :-D

u Mai po pomidorach pojawiła się delikatna wysypka

reklama
Moja od dawna je zupy w których są pomidory i nic się nie dzieje. Po za tym ja bardzo rzadko patrzę na skład słoiczkó∑, ale to pewnie dlatego ze to nie pierwsze moje dziecko :)))

agast u mnie to pierwsze dziecko a też nie patrze na skład słoiczków...a co do pomidorów to mały je od dawna, a wczoraj wcinał indyka w pomidorkach i bardzo mu smakowało.

zuzka tez juz pomidory wcina i nic jej nie jest-a najbardziej smakuje jej spagetti-sprobowla w zeszlym tyg i az piszczala z zachwytu hehe.. Wogle moja mala juz papek nie trawi pluje nimi na odleglosc, teraz tylko poduszone-musi miec co porzuc jak to moj mowi :p a co do skladu sloiczkow to ja staram sie patrzec a moj bierze z polki co popadnie(oczywiscie w granicach wieku)...

Ostatnia edycja:
ja bałamsię daćsłoiczek z pomidorami alewkońcu Łukaszspróbował i nic mu nie było:)) w wielu słoiczkach w składzie jest pomidor lub przecier więc szkoda było nie spróbować i ograniczać ilość smaków.

z owoców dawałam też pomarańczę i mandarynkę żeby sobie "pociućklał" i noic mu nie było

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry