reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie maluszkow

Łukasz wcina całe słoiczki podaję już z mieskiem takie 125 g. Wiecie co przed chwilką zauwazyłam. W paczce hippa z rossmana miałam słoiczekpo 5 miesiącu puree jarzynowe z indykiem, czytam skład a tam sól jodowana:angry::no::szok:

Samych jarzynowych zupek Łukasz nie chciał jeść, z mięskiem wcina i moje i te słoiczkowe

reklama
Oskar tez wcina juz po całym słoiczku i czasem mało:-)bardzo smakuje mu królik i wczoraj zajadał się też jagnieciną z kaszą jaglaną z bobovity:-)Ostatnio kupiłam te rzeczy w rossmanie w fajnej promocji dzisiaj pójdę dokupić i mam nadzieje że promocja jeszcze będzie, bo ja sama narazie gotuję tylko z kurczakiem.

U nas też idzie cały słoiczek na raz :-)

Przez weekend młody był tylko na mleku i kaszce bo nie było czasu ani okazji na zupki i dziś zrobił piękną żółciutką kupkę :-D tzn taką jak na początku o "zapachu" do wytrzymania :-) aż szkoda mi dziś mu jarzynki podawać :-D

U nas też idzie cały słoiczek na raz :-)

Przez weekend młody był tylko na mleku i kaszce bo nie było czasu ani okazji na zupki i dziś zrobił piękną żółciutką kupkę :-D tzn taką jak na początku o "zapachu" do wytrzymania :-) aż szkoda mi dziś mu jarzynki podawać :-D

Laski jak podałam zupkę jarzynową i gaja wcinała i nie ma żadnych zastrzeżen to co teraz najlepeij podać??A kiedy kaszę mannę i w jaki sposób podać??

reklama
Kobietki które używają blendera: czy po jego użyciu konsystencja ( np.ziemiaka lub marchewki) jest gładka czy są grudki?

Do góry