koriander
Fanka BB :)
a czemu chcesz koniecznie podawac kaszke? Moze mala po prostu jest niegotowa na mleko w innej postaciDziewczyny, a macie jakiś sposób na kaszkę? Próbujemy od około 2 tygodni podać małej kaszkę na noc z nadzieją, że prześpi większą część nocy, ale wszelkie próby do tej pory kończyły się niepowodzeniem. Próbowaliśmy robić kaszkę gęstszą, rzadszą, zwykłą i smakową (bananowa i morelowa), dawaliśmy z butelki i łyżeczką - po 2 łykach buzia się zamyka albo jest wielki płacz. Wczoraj próbowałam podać jej butlę przez sen, ale wybudziła się jak poczuła w buzi coś innego niż mleko mamusi.. Dolałam też do kaszki wczoraj trochę swojego mleka (udało mi się odciągnąć na szybko jakieś 20-30ml), ale i to nie pomogło. Już sama nie wiem co robić
Zostaje mi jeszcze tylko jeden patent - odciągnąć swoje mleko i do niego dodać łyżeczkę kaszki. Może chociaż tak jej trochę tej kaszki przemycę? Jeśli to nie przejdzie, to już naprawdę nie mam pomysłu co robić... :/
U nas przeszedl tylko sinlac i kleik ryzowy z owocami dodawanymi osobno. W nocy jak na spiocha probuje podac jej butle to czasami sie uda a czasami sie wybudzi i musi byc cyc. a z domieszka kaszki to zawsze sie rozbudzi i ryczy wiec juz jej odpuscilam
zyraffka ja tarlam surowe jablko z surowa marchewka na tarce i bardzo zawsze smakowalo zwlaszcza ten soczek co powstaje