Dziewczyny jak długo po jedzeniu dajecie dziecku pić??
jak Oskara nakarmie obiadkiem to daje mu od razu troche popić herbatki lub soczku.
My dzisiaj pierwszy raz królika podaliśmy - ale się zajadał
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny jak długo po jedzeniu dajecie dziecku pić??
mój Michałek stracił całkowicie apetyt odkąd zaczęłam mu podawać jedzenie słoiczkoweciągnie tylko z lewej piersi a na prawą strasznie się pręrzy i protestuje uparcie
kaszki ryzowe ble, mleczne też ble, marchewka ble, jabłko i banan troche pociamka i się pokrzywi ale zje może łyżeczke, dwie i koniec. Stwierdziłam że szkoda kasy wydawać na słoiczki bo wszystko się marnuje![]()
spróbuje jeszcze sama ugotować ziemniaka i marchewkę z masełkiem, może tego się chwycinawet mojego odciągniętego mleczka nie chce, ani przez smoka ani łyżeczką...a obiecałam mamie że przed powrotem do pracy naucze go jeść hmm
taki był grzeczny Michałek a teraz awanturnik na całego
pozdrawiam was:-)
ja mam jeden ceratkowy z kieszonką, a reszta frotkowych i mała gniecie je w łapkach i wpycha do buzi, oczywiście w czasie karmienia:-) Są też takie gumowe z kieszonka muszę się w taki zaopatrzyćJakich używacie śliniaczków?? Ja miałam materiałowe, potem korzystałam z pieluchy tetrowej, ale strzałem w dziesiątkę okazał się plastikowy śliniaczek z "kieszonką" na dole. Polecam go Wam, po jedzeniu tylko pod wodę i czysty a i mały nie próbuje go zjeść :-)