zyrraffka
Szczęśliwa mama
Dziewczyny, a jak się podaje ziemniaka? Bo cholerka nie wiemGotujecie i miksujecie np z marchewką?
ja jeszcze sama nie gotowałam, ale ugotowałabym marchew, troszkę pietruszki i ziemniaczka i zmiksowała razem,
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny, a jak się podaje ziemniaka? Bo cholerka nie wiemGotujecie i miksujecie np z marchewką?
Dziewczyny, a podajecie kaszkę tylko na noc? Bo tak sobie myślę, że jak nasza Pola nie chce jeść kaszki na wieczór, to może byśmy spróbowali dać jej np na II śniadanie? Tylko nie wiem jak potem byłoby z jedzeniem, bo taką kaszką to się chyba bardziej naje niż moim mleczkiem, więc nie wiem jak długa byłaby później przerwa przed kolejnym posiłkiem.. ?
A jak podajecie sok np. z marchewki to w jakich proporcjach go rozcienczanie wodą?
Ja gotowałam samego ziemniaczka i miksowałam a żeby nie był taki gęsty dodała trochę wody w której gotował się ziemniak.;-)Dziewczyny, a jak się podaje ziemniaka? Bo cholerka nie wiemGotujecie i miksujecie np z marchewką?