reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
ja musze wrócić do starych smoczków bo Lili nie nadąża z połykaniem, nahapie sie w minute a potem wszystko ulewa.masakra. teraz znowu jest cała mokra rozebrałam ją i sie ma zaciesz:rofl: hehe zawsze ma radoche jak ją rozbieram

Moja mala ladnie jadla z tych smoczkow trojprzeplywowych, tylko wczoraj jej sie cos odwidzialo, wyrywala sie i nie chciala jesc.Balam sie ze nie zasnie glodna wiec zagescilam mocniej mleko i dalam jej lyzeczka.Skubana zjadla 180!!!:shocked2:Mam nadzieje ze tak jej nie zostanie i czasami zje jeszcze ze butelki;-)

A z tym jedzeniem to dziwne, moja mala je 6 razy na dobe tak 150-180 i przybiera tylko ok 400g na m-c a Wasze jedza mniej a przybieraja duzo wiecej:sorry2:

Agniesia moj przybrał 2kg w ciagu 6 tyg ale był wtedy na cycu. szczerze w czwartek mam szczepienie i sama jestem ciekawa ile teraz przytył jak jest na butli:confused::eek: a dopiero od kilku dni je max 130 6/7 razy na dobe

A z moją Hanką tak różnie...wieczorami wciaga 150 - 180 kachy, a w ciagu dnia tak 120 a czasem 100ml. Normalnie uwielbiam wylewać te mleczko:wściekła/y: Ale jakoś utrafic za tą moją panną trudno. I je tez tak 7 razy na dobę.

reklama
A ja po wizycie u lekarza, mala dostala Nutramigen, ale tylko jedno opakowanie na sprawdzenie.Wogole cala ta wizyta to beczka smiechu...Jak powiedzielismy ze chcemy mleko hypoalergiczne to on wpisal w Google i zaczal czytac o tych mlekach.Potem wzial jakas ksiazke i tez zaczal cos czytac.Gdyby nie moj M to wogoleby sie nic nie odezwal:wściekła/y:
Tak wiec mamy Nutramigen i wizyte Z TYM SAMYM PANEM za tydzien.Masakra normalnie, ja juz nie wiem czy sie smiac czy plakac...Dodam ze nawet nie obejrzal malej tylko zdjecia zrobione tydzien temu...

Do góry