A ja się mogę pochwalić. Pewnie dla Was to żadne osiągniecie ale Alicja na reszcie załapała że na śnadanko można zjeść pół bułeczki z szyneczką a nie jakąś papkę kaszkową czy słoikową.Co prawda śniadanie trwa teraz ok 25 min ale i tak się cieszę. Tak więc wykończamy zapasy i może teraz troszkę wiecej pieniążków bedzie zostawać w portfelu :-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Fajnie Ustinja - gratki dla małej.
malaulka
Podwójna mamusia
Dzielna Alicja!!A ja się mogę pochwalić. Pewnie dla Was to żadne osiągniecie ale Alicja na reszcie załapała że na śnadanko można zjeść pół bułeczki z szyneczką a nie jakąś papkę kaszkową czy słoikową.Co prawda śniadanie trwa teraz ok 25 min ale i tak się cieszę. Tak więc wykończamy zapasy i może teraz troszkę wiecej pieniążków bedzie zostawać w portfelu :-)
Hej!! Lubią Wasze dzieciaki mięso????
U nas Szymek owoce zje pod każdą postacią i w dowolnych ilościach. Warzywa też uwielbia, natomiast mięsa, wędlin nie ruszy..jedynie mięso może być przemycone w zupce, ale zmiksowane lub bardzo drobno pokrojone, żeby nie zorientował się że to mięso....
U nas Szymek owoce zje pod każdą postacią i w dowolnych ilościach. Warzywa też uwielbia, natomiast mięsa, wędlin nie ruszy..jedynie mięso może być przemycone w zupce, ale zmiksowane lub bardzo drobno pokrojone, żeby nie zorientował się że to mięso....
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Miałam tak przy Julce:-( Z czasem jak podrosła, ok. 3 lat zaczęła jesc, a teraz je wszystko. Z Radkiem nie mam problemu, typowy mięsożerca. On z kolei nie cierpi kaszek i mleka z butliHej!! Lubią Wasze dzieciaki mięso????
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
Rety naczytałam sie dzisiaj
https://www.babyboom.pl/forum/4-latek-5-latek-6-latek-f18/napletek-1762/
i niedługo wybieram sie do pediatry na kontrolę. Poza tym mamy ostatnie szczepienie na początku lutego. Może to nie na tym wątku. Mały wyciągnął zza szafy deskę do prasowania i zbił sobie stopę tuż przy palcach. Teraz śpi Biedaczyna....
https://www.babyboom.pl/forum/4-latek-5-latek-6-latek-f18/napletek-1762/
i niedługo wybieram sie do pediatry na kontrolę. Poza tym mamy ostatnie szczepienie na początku lutego. Może to nie na tym wątku. Mały wyciągnął zza szafy deskę do prasowania i zbił sobie stopę tuż przy palcach. Teraz śpi Biedaczyna....
Kacper je wszystko w dosłownym tego słowa znaczeniu. Niema rzeczy których nie lubi lub nie zje, no chyba że już ma czegoś dość to odstawi na jakiś czas i potem je znowu. Uwielbia owoce, warzyw, zupy, mięsa, kluski i makarony w każdej postaci. Kaszami się objada zarówno tymi dla dzieci jak i np gryczaną którą uwielbia z sosami i mięskiem. Ryżem też nie pogardzi.Najbardziej oczywiście lubi słodycze :-) Pod względem jedzenia mam złote dziecko Oczywiście są dni kiedy potrafi nic nie jeść i tylko pić ale pozwalam mu na to bo wiem że jak mu się okres niejadka skończy to nadrobi zaległości z nadwyżką :-) U nas w domu jedzenie trzeba przed dzieckiem chować
reklama
gosiakuprewicz
Marzec05'/Pazdziernik08'
U nas dzieje się podobnie. Zastoje bywały, przy wyrzynaniu się zębów. Na szczęście wczoraj wyłoniła sie ostatnia trójeczka:-) Pod względem jedzenia mam złote dziecko Oczywiście są dni kiedy potrafi nic nie jeść i tylko pić ale pozwalam mu na to bo wiem że jak mu się okres niejadka skończy to nadrobi zaległości z nadwyżką :-) U nas w domu jedzenie trzeba przed dzieckiem chować