reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

U nas z karmieniem wciaz jest bajecznie kolorowo, jest zupka z mieskiem, owocki, ale tez kotlet i inne "dorosle" potrawy. Wciaz jest mleko z piersi... I tu ubolewam, bo piersi mam ogromne!!!!!, a chcialabym przestac karmic i wrocic na caly etat do pracy. Radus protestuje, gdy daje mu butelke. Porazka... W nocy wstaje mi srednio 4-5 razy (!!!!) i spija wszystko, a w dzien tylko przed drzemka. Nie wiem, jak go przekonac...:confused2:

no to nie jestem sama,ja już nie wiem jakie mleko wymyśleć,moja sis miała ze swoją córą to samo i najbardziej podpasiło jej sojowe,ale ile mlek musieli wypróbować,masakra

reklama
Ja widziałam takie buciki Czarna w sklepie, ale pani powiedziała mi, że to raczej dla dziecka chodzącego już.

Mnie będzie smutno, jak przestanę karmić piersią - bardzo to lubię i wyciszam się wtedy.

Ciekawe te smoki...ale Dorotka chyba juz jakies kupiła o ile dobrze pamietam.

Przeszłam jakis czas temu z huggisów 3 na 4 i nie jestem zadowolona, były niewiele wiesze od poprzednich...kupiłam 5:szok: i jest ok - a niby 5 są od 12 kg ;-)

A ja się przerzuciłam z Pampers na Huggies premium albo zwykłe i są oki. Przyzwyczaiłam się - poza tym 3 są w miarę duże.
4 Premium są oki nie wiem jak zwykłe.
Ale z tego co piszesz Kaka to raczej niewiele.

reklama
No ja też myśle że 4 są niewiele większe, ale teraz kupiłam Haggisy 4+. Ale jeszcze nie otwierałąm wię nie wiem, ale później otworze i porównam to dam znać.:-)

Do góry