reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

U nas z karmieniem wciaz jest bajecznie kolorowo, jest zupka z mieskiem, owocki, ale tez kotlet i inne "dorosle" potrawy. Wciaz jest mleko z piersi... I tu ubolewam, bo piersi mam ogromne!!!!!, a chcialabym przestac karmic i wrocic na caly etat do pracy. Radus protestuje, gdy daje mu butelke. Porazka... W nocy wstaje mi srednio 4-5 razy (!!!!) i spija wszystko, a w dzien tylko przed drzemka. Nie wiem, jak go przekonac...:confused2:

no to nie jestem sama,ja już nie wiem jakie mleko wymyśleć,moja sis miała ze swoją córą to samo i najbardziej podpasiło jej sojowe,ale ile mlek musieli wypróbować,masakra

reklama
Ja widziałam takie buciki Czarna w sklepie, ale pani powiedziała mi, że to raczej dla dziecka chodzącego już.

Mnie będzie smutno, jak przestanę karmić piersią - bardzo to lubię i wyciszam się wtedy.

Ciekawe te smoki...ale Dorotka chyba juz jakies kupiła o ile dobrze pamietam.

Przeszłam jakis czas temu z huggisów 3 na 4 i nie jestem zadowolona, były niewiele wiesze od poprzednich...kupiłam 5:szok: i jest ok - a niby 5 są od 12 kg ;-)

A ja się przerzuciłam z Pampers na Huggies premium albo zwykłe i są oki. Przyzwyczaiłam się - poza tym 3 są w miarę duże.
4 Premium są oki nie wiem jak zwykłe.
Ale z tego co piszesz Kaka to raczej niewiele.

reklama
No ja też myśle że 4 są niewiele większe, ale teraz kupiłam Haggisy 4+. Ale jeszcze nie otwierałąm wię nie wiem, ale później otworze i porównam to dam znać.:-)

Do góry