reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

Niby 4 są ok ale ja lubie jak pieluszka jest ciutke większa to lepiej sie zakłada. Widac Hanka ma duzy bebzonek hehehe po mausi;-)

reklama
A ja polecam pieluchy Tesco, ale nie te białe tylko takie fioletowe opakowanie, kosztują 30 zł i wyglądają jak pampersy, ładne przewiewne i rozciagane z tyłu :-) Ja je uzywam cały czas w dzien i nie przeciekają (w przeciwienstwie do biedronkowych), a na noc huggies premium. Ja uzywam 4 i na razie wystarcza :-)

Więc właśnie sprawdziłam te 4+ i są minimalnie większe od 4. Tak że sie wogóle nie opłaca przechodzić z 4 na 4+ bo jest ich mniej w paczce a różnicy praktycznie żadnej. Wydaje mi sie że chyba lepiej od razu na 5 bo skoro mówisz ze są większe to zawsze lepiej choć im większe tym mniej w paczce a cena podobna Ehh

Co do ceny to racja...ale jak sie młoda wierci to cieżko założyc heh pamperka. Znacznie lepiej idzie z dużym. Mi tez odpowiadaja pampki z lidla toujour...ale akurat huggisy byy w promocji i cenowo wychodziło podobnie;-)

a ja sie nie zgadzam za bardzo.uzywalam huggiesow premium 4 i byly beznadziejne, za male i wogole do d....kupilam 4 + bo akurat promocja byla i sa genialne.i o wiele ladniejsze;-)przestalam kupowac Dade i Pampersy oryginalne bo mlody w nocy kazdego przesikiwal nie wiem dlaczego.a huggiesy teraz ok.a 4 Dady i Pampersy wogole juz male byly.Kaka ja tez wieksze lubie, bo mlody ma nozki po mamusi:baffled:

No może masz racje. ja dopiero raz kupiłam 4+ i dopiero mu założyłam pierwszego. Ale jak przyłożyłam 4 i 4+ to ledwo ledwo te drugie są troszke dłuższe, ale jeszcze nie wiem jak będą sie zachowywać na pupci:-)

reklama
Do góry