:-):-) Świetnejuz 1 mu wyszedl.ale jak sobie pomysle ile zebow jeszcze przed nami to szlag mnie trafia.albo on jest taki marudny albo od urodzenia zabkuje....
reklama
blond_20
Czarownica
u mnie od miesiaca tez tak jest...kolezanka miala tak przez 4 lata.a ja nie wiem co zrobic jak on sie tak drze.bo nie chce podchodzic zeby tak nie bylo jak u niejAlicja tez dzis marudna - urządziła sobie dzień matki- mama nawet do toalety pójść sama nie mogła bo był wrzask jakby ją kijem okładali
ja czasami patrze w jape lali i mówie do M ona ma dziure a potem eeeee to chyba była resztka jakiegos pokarmuA dzisiaj już nie widać tego, źle spojrzałam chyba.
Za to biała kreseczka jest piękna.
U nas dzisiaj ciężki dzień :-( Amelci idą ząbki i cały dzień płakała, śliniła się i spała :-( aż przykro było patrzeć jak się maleństwo męczy :--( maść to na sekunde pomagała a potem nadal wrzask :-(
Mój tez sie strasznie meczy:----( i ratujemu sie czopkami przeciwbólowymi:-(
magdziunia
Październikowa Mama'08
Hihihi i ja chyba dopatrzyłam się czegoś innego, bo dziś tylko biały zębolek widać i rozpulchnione dziąsełko.
Także na strachu się obeszło.
Także na strachu się obeszło.
malena81
mamusia październikowa 08
Mam problem z karmieniem.
od jakiegos czasu nie ma szału na cycka, a od paru dni wręcz są przy cycu awantury. Butla ok., łyżeczką wcina, że aż miło a od mamy niet.
Mleko zaczyna mi zanikać.
Je tylko przed snem i rano coś ciumknie ale tylko troszkę,
bo z nocnego kamienia już schodzi powoli.
Głodna widzę nie jest i bym się nie martwiła ale stanęłam na wagę i jak ostatnio z grubsza stała w miejscu tak teraz -200g :-(
Tak chyba być nie powinno.
Może macie jakieś pomysły jak przywrócić cyca do łask?
od jakiegos czasu nie ma szału na cycka, a od paru dni wręcz są przy cycu awantury. Butla ok., łyżeczką wcina, że aż miło a od mamy niet.
Mleko zaczyna mi zanikać.
Je tylko przed snem i rano coś ciumknie ale tylko troszkę,
bo z nocnego kamienia już schodzi powoli.
Głodna widzę nie jest i bym się nie martwiła ale stanęłam na wagę i jak ostatnio z grubsza stała w miejscu tak teraz -200g :-(
Tak chyba być nie powinno.
u mnie tak wlasnie skonczylo sie karmienie, adas sam zdecydowal ze woli sloiczki i butelki ale mi z tym tez bylo dobrze wiec tak niesmialo zapytam: mowe twoja mala tez juz czas odstawic?:-)
malena81
mamusia październikowa 08
u mnie tak wlasnie skonczylo sie karmienie, adas sam zdecydowal ze woli sloiczki i butelki ale mi z tym tez bylo dobrze wiec tak niesmialo zapytam: mowe twoja mala tez juz czas odstawic?:-)
Może...
Ale szkoda mi trochę. Miałabym wyrzuty sumienia.
Jeszcze pociągniemy trochę, dopóki się da.
Najwyżej będzie cyc tylko do snu i o poranku.....
Jak przysypia to nie protestuje ;-)
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Malenko u nas podobnie - mały cyckuję rano i ewentualnie jak wrócę z pracy oraz jak chce wieczorkiem po kąpieli.
Wtedy przeważnie jest butla i jeśli ma ochotę to pocycka.
Czuję, że i u mnie laktacja zanika - niestety nie najadał się tylko cyckowym :-(
Wtedy przeważnie jest butla i jeśli ma ochotę to pocycka.
Czuję, że i u mnie laktacja zanika - niestety nie najadał się tylko cyckowym :-(
Ostatnia edycja: