reklama
moli81
Mamuśka Mikuśka
Jak byłam z Kacpero u stomatologa w lutym to też mi powiedział że nie dobrze jak za wcześnie wychodzą. Ale u Potworniastego jak nie było tak nie ma. Wszystkie widać ale ani jeden się nie przebił.
to jak tu powstrzymać ząbkowanie? No to idę Mikiemu wybijać ząbki co ma być,to bedzie...jak mają mu się psuć,to i tak będą,a ja mogę tylko profilaktycznie cosik działać..właśnie kupiłam mu wczoraj pierwszą szczoteczkę,najpierw ja mu deliktanie szoruję,a potem sam działa,niech się chłopak uczy dbać o zuby
No u nas ani widu ani słychu zęboli...
u nas podobnie
to jak tu powstrzymać ząbkowanie? No to idę Mikiemu wybijać ząbki co ma być,to bedzie...jak mają mu się psuć,to i tak będą,a ja mogę tylko profilaktycznie cosik działać..właśnie kupiłam mu wczoraj pierwszą szczoteczkę,najpierw ja mu deliktanie szoruję,a potem sam działa,niech się chłopak uczy dbać o zuby
Wiem, że można wzmacniać ząbki takimi kropelkami Zymafluor, ale to tylko zapisuje lekarz jeśli jest potrzeba.
U nas objawy ząbkowania od 3 mies:-)
I długo już widać te małe białe kuleczki no ale dziś odkryłam że
Na dole przebiła się pierwsza jedynka !:-):-):-)
Jak narazie to taka kulka i na jej wierzchu biała kreseczka ale zawsze to coś
Więc ten brak apetytu to chyba od tych ząbków bo od kilku dni wciskam w małego każdy posiłek, jak wcześniej wszystko lubiał, teraz koszmar z jedzeniem, tylko cyc
I długo już widać te małe białe kuleczki no ale dziś odkryłam że
Na dole przebiła się pierwsza jedynka !:-):-):-)
Jak narazie to taka kulka i na jej wierzchu biała kreseczka ale zawsze to coś
Więc ten brak apetytu to chyba od tych ząbków bo od kilku dni wciskam w małego każdy posiłek, jak wcześniej wszystko lubiał, teraz koszmar z jedzeniem, tylko cyc
magdziunia
Październikowa Mama'08
Natusiu u nas podobnie - biała kreseczka i rozpulchnione dziąsełko w tym miejscu.
Ale mam problem z tym związany - dawałam małemu żelazo i zauważyłam, że na tej białej kreseczce jest szarawa plamka.
Muszę do dentysty się wybrać z małym - mam zaprzyjaźnioną lekarkę, która ma 5 swoich dzieci - więc mi doradzi.
Boję się, że to od tego suplementu wychodzi na ząbkach, które de facto jeszcze siędzą w zębodołach.
Ale mam problem z tym związany - dawałam małemu żelazo i zauważyłam, że na tej białej kreseczce jest szarawa plamka.
Muszę do dentysty się wybrać z małym - mam zaprzyjaźnioną lekarkę, która ma 5 swoich dzieci - więc mi doradzi.
Boję się, że to od tego suplementu wychodzi na ząbkach, które de facto jeszcze siędzą w zębodołach.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
Ja tez slyszalam ze im pozniej tym lepiej No ale coz poradzic jak Oliwce wyszely w 5 miesiacu Tego nie powstrzymamy
Ja tez zeby mialam pozno a mam znimi non stop probmel Dzira na dziurze dziura popychana :-(
Dokladnie bede dbala o zobaki niuni i miejmy nadzieje ze beda zdrowe
MADZIU jejku nie wiem co to moze byc No ale idz po porade Bo szkoda jakby wraz z zabkami mialo sie na nich jakies cholerstwo pojawic :-(
NATUSIA GRATKI ZABKA :-)
Ja tez zeby mialam pozno a mam znimi non stop probmel Dzira na dziurze dziura popychana :-(
Dokladnie bede dbala o zobaki niuni i miejmy nadzieje ze beda zdrowe
MADZIU jejku nie wiem co to moze byc No ale idz po porade Bo szkoda jakby wraz z zabkami mialo sie na nich jakies cholerstwo pojawic :-(
NATUSIA GRATKI ZABKA :-)