reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Jak byłam z Kacpero u stomatologa w lutym to też mi powiedział że nie dobrze jak za wcześnie wychodzą. Ale u Potworniastego jak nie było tak nie ma. Wszystkie widać ale ani jeden się nie przebił.

Jak byłam z Kacpero u stomatologa w lutym to też mi powiedział że nie dobrze jak za wcześnie wychodzą. Ale u Potworniastego jak nie było tak nie ma. Wszystkie widać ale ani jeden się nie przebił.

to jak tu powstrzymać ząbkowanie?:szok: No to idę Mikiemu wybijać ząbki:-D:-D:-D:-D co ma być,to bedzie...:cool2:jak mają mu się psuć,to i tak będą,a ja mogę tylko profilaktycznie cosik działać..właśnie kupiłam mu wczoraj pierwszą szczoteczkę,najpierw ja mu deliktanie szoruję,a potem sam działa,niech się chłopak uczy dbać o zuby:cool2:

to jak tu powstrzymać ząbkowanie?:szok: No to idę Mikiemu wybijać ząbki:-D:-D:-D:-D co ma być,to bedzie...:cool2:jak mają mu się psuć,to i tak będą,a ja mogę tylko profilaktycznie cosik działać..właśnie kupiłam mu wczoraj pierwszą szczoteczkę,najpierw ja mu deliktanie szoruję,a potem sam działa,niech się chłopak uczy dbać o zuby:cool2:

Wiem, że można wzmacniać ząbki takimi kropelkami Zymafluor, ale to tylko zapisuje lekarz jeśli jest potrzeba.

U nas objawy ząbkowania od 3 mies:-):-p:sorry2:

I długo już widać te małe białe kuleczki no ale dziś odkryłam że
Na dole przebiła się pierwsza jedynka !:-):-):-)
Jak narazie to taka kulka i na jej wierzchu biała kreseczka ale zawsze to coś:-D
Więc ten brak apetytu to chyba od tych ząbków bo od kilku dni wciskam w małego każdy posiłek, jak wcześniej wszystko lubiał, teraz koszmar z jedzeniem, tylko cyc:baffled::sorry2:

Natusiu u nas podobnie - biała kreseczka i rozpulchnione dziąsełko w tym miejscu.

Ale mam problem z tym związany - dawałam małemu żelazo i zauważyłam, że na tej białej kreseczce jest szarawa plamka.
Muszę do dentysty się wybrać z małym - mam zaprzyjaźnioną lekarkę, która ma 5 swoich dzieci - więc mi doradzi.
Boję się, że to od tego suplementu wychodzi na ząbkach, które de facto jeszcze siędzą w zębodołach.

reklama
Ja tez slyszalam ze im pozniej tym lepiej No ale coz poradzic jak Oliwce wyszely w 5 miesiacu Tego nie powstrzymamy

Ja tez zeby mialam pozno a mam znimi non stop probmel Dzira na dziurze dziura popychana :-(

Dokladnie bede dbala o zobaki niuni i miejmy nadzieje ze beda zdrowe

MADZIU jejku nie wiem co to moze byc No ale idz po porade Bo szkoda jakby wraz z zabkami mialo sie na nich jakies cholerstwo pojawic :-(

NATUSIA GRATKI ZABKA :-)

Do góry