reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
a i to jakie problemy...wczoraj wieczorem Miki zwalił takiego placka,że uwalił siebie,mnie i m przyszedł z pomoca i łapał go na łóżku,bo szalał z gołym zadem i wszędzie kawałki kupala porozwalał...ja już nie mam siły...zresztą wkleję filmik,co on wyprawia przed kąpielą
a co do mycia ząbków,to na tym etapie myje się tylko wodą i najlepiej silikonową szczoteczką,choć zastanawiam się nad kupnem już normalnej szczoteczki dla niemowląt,bo Miki lubi sam sobie szorować ostatnio i jak narazie to lubi a i zawsze gryzie mnie w palec:-)a zaczęłam po urodzeniu przemywac mu dziąsełka gazikiem z wodą,więc myślę że jest przyzwyczajony do higieny buziolki:-)

U nas też przy przewijaniu są obroty na brzuszek i wyginanie się na wszystkie strony.
No a ząbków u nas brak:szok::confused::-D:-D

Dzis dopiero wyprobuje ta szczoteczke nr 2 I zaczniemy myc zabki Narzie przegotowana woda
Milalam sie zabrac za to wczoraj no ale umieralam wiec dzis :-)

A z jezyczkiem u nas tak samo Slyszalam ze mozna tetra przemywac i przegotowana woda jezyczek :-)

reklama
Z ząbkami to im później tym lepiej.

a tu się nie zgodzę,moja jedna z sióstr miała 8 tygodni jak jej wyszły 2 zeby i do dzisiejszego dnia nie ma żadnej plomby,tylko kamień usuwa:tak:a druga miała 6 tyg i też nie narzeka,tylko po ciąży jej zaczęły się sypać...tylko ja miałam ok.6 miecha pierwsze ząbki i mam plombeczki...ja myślę,że jak się dba tak się ma a i genetyka ma tu też coś do powiedzenia;-)

Do góry