reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Wiolas ja kupiłam pieluszki Happy jak miałam iść do szpitala rodzić - w końcu wzięłam Pampersy.
Wykorzystałam je później w domku, ale nie podeszły mi za bardzo.

Później kupiłam jeszcze jedną paczkę Happy 3 - i okazały się dużo za duże.
Zresztą inaczej układają się na pupci no i te zapięcia.
Jednak Pampersy mają najlepsze wg mnie.

A ja jestem baaardzo zadowolona z Huggisów ale koniecznie premium...maja fajny sciagacz z tyłu i mozna fajnie maluszkowi dopasowac....to te z kubusiiem puchatkiem;-) Moim zdaniem są takie samo fajne jak pamerki:tak:

Mi też happy nie podeszły. Cały czas używałam Pampersów ale jak u mnie w Auchan zabrakło pampersów to byłam zmuszona kupić inne. I kupiłam Huggiesy i powiem wam ze jestem bardzo zadowolona. Tylko że są dwa rodzaje i jak kupuje te z zielonym obrazkiem. One są takie ze wytrzymują 12 godzin żeby nie trzeba było w nocy przebierać maluszka. I teraz tylko ich użuwam. A i jeszcze co jest wazne są tańsze od Pampersów. U nas w Auchanie to na takiej dużej paczce oszczędzam ok 7 zł to zawsze na chusteczki zostaje ;-);-)

Mi je Agamir poleciła i jak dla mnie bomba i w sumie atrakcyjna cena - w pola za 86 sztuk płace 39 zł a w tesco sa za 47

Tylko trzeba się przyzwyczaic ze sciagacz jest z tyłu a nie na przylepcach:tak:

Pamietaj PREMIUM a nie CLASSIC. Te Classik jak happy są - identyko.

reklama
No widzicie, a ja z Huggies classic jestem bardzo zadowolona, bo premium Bartek zaczął przesikiwać. Mam wrażenie, że dziewczynkom łatwiej dobrać pieluszki. Z Martyną nie miałam takich problemów. A raz kupiliśmy z Lidla pieluszki sevena, bo są w takich małych paczkach i w sumie totalna porażka :no: Praktycznie każda przesikana. Te drugie były ok.

Do góry