Magdziunia czy jesteś zadowolona z tych pieluszek???A ja kupiłam Peclanki i jeszcze ich nie używałam w pieluszkach Happy też są takie woreczki.
reklama
magdziunia
Październikowa Mama'08
Wiolas ja kupiłam pieluszki Happy jak miałam iść do szpitala rodzić - w końcu wzięłam Pampersy.
Wykorzystałam je później w domku, ale nie podeszły mi za bardzo.
Później kupiłam jeszcze jedną paczkę Happy 3 - i okazały się dużo za duże.
Zresztą inaczej układają się na pupci no i te zapięcia.
Jednak Pampersy mają najlepsze wg mnie.
Wykorzystałam je później w domku, ale nie podeszły mi za bardzo.
Później kupiłam jeszcze jedną paczkę Happy 3 - i okazały się dużo za duże.
Zresztą inaczej układają się na pupci no i te zapięcia.
Jednak Pampersy mają najlepsze wg mnie.
A ja jestem baaardzo zadowolona z Huggisów ale koniecznie premium...maja fajny sciagacz z tyłu i mozna fajnie maluszkowi dopasowac....to te z kubusiiem puchatkiem;-) Moim zdaniem są takie samo fajne jak pamerki
Mama Maksa
październikowa mama
Mi też happy nie podeszły. Cały czas używałam Pampersów ale jak u mnie w Auchan zabrakło pampersów to byłam zmuszona kupić inne. I kupiłam Huggiesy i powiem wam ze jestem bardzo zadowolona. Tylko że są dwa rodzaje i jak kupuje te z zielonym obrazkiem. One są takie ze wytrzymują 12 godzin żeby nie trzeba było w nocy przebierać maluszka. I teraz tylko ich użuwam. A i jeszcze co jest wazne są tańsze od Pampersów. U nas w Auchanie to na takiej dużej paczce oszczędzam ok 7 zł to zawsze na chusteczki zostaje ;-);-)
Mama Maksa
październikowa mama
Właśnie właśnie o te mi chodziło.A ja jestem baaardzo zadowolona z Huggisów ale koniecznie premium...maja fajny sciagacz z tyłu i mozna fajnie maluszkowi dopasowac....to te z kubusiiem puchatkiem;-) Moim zdaniem są takie samo fajne jak pamerki
magdziunia
Październikowa Mama'08
Powiadacie, że Huggies premium - takich to ja nie kupowałam.
Muszę wypróbować i sprawdzić.
Ale przyzwyczaiłam się do Pampków, że ...
Muszę wypróbować i sprawdzić.
Ale przyzwyczaiłam się do Pampków, że ...
magdziunia
Październikowa Mama'08
No właśnie - bo ja też już classic wypróbowałam i mnie nie podeszły.
Dzięki za info
Dzięki za info
reklama
No widzicie, a ja z Huggies classic jestem bardzo zadowolona, bo premium Bartek zaczął przesikiwać. Mam wrażenie, że dziewczynkom łatwiej dobrać pieluszki. Z Martyną nie miałam takich problemów. A raz kupiliśmy z Lidla pieluszki sevena, bo są w takich małych paczkach i w sumie totalna porażka Praktycznie każda przesikana. Te drugie były ok.