reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Karmienie i pielęgnacja Maluszków

reklama
Dziewczyny mam pytanie: Jakiego kremy używacie dla maluszków przy zmianie pieluszki? Ja używam Allantanu Plus ale on jest mało wydajny tubka szybko sie kończy a kosztuje ok 10zł. Czasem tge używam Sudocrem ale lekarz powiedziała mi że Sudocrem to raczej jak sie coś dzieje z pupą. U nas z pupą wszystko jest ok i nie ma żadnych problemów. Czasem tez używam kremu z Hipa. Chciałam wiedzieć co wy stosujecie może podsuniecie mi jakiś krem. No chyba że moge stosować Sudocrem cały czas. Co wy na to?

Sudocrem jest bardzo dobry ale tak jak napisałaś w sporadycznych przypadkach. Słyszałam że najlepiej jest kupić jakiś sypki puder. Ja ogólnie jak jest wszystko ok to nie daje nic.

A ja nic nie używam. Sporadycznie puder. Na wszelki wypadek mam sudocrem ale go jeszcze nie wykorzystałam. Kacper na szczęście niema żadnych problemów z pupciom.

reklama
ja też mam maść z apteki :-) robią ją na receptę więc lekarz musi przepisać :-( ale na pewno nie będzie problemu jak poprosisz. Mojej Amelce przepisał lekarz po tym jak dostała ranek n pupci po wcześniejszym braniu antybiotyków :-( Do dziś ją mam i stosuje jak jej coś wyskoczy.

Do góry