Trochę podobnie jak u nas, bo do 3 mies Bartek budził się tylko raz o 4 w nocy a później budził się co 2 godz w nocy i trwało to ok 2 tyg i w końcu się unormowało i teraz budzi się 2 razy o: 2 i o 5Malena to cie nie pociesze teraz ale kilka dni temu gadałam z kumpela jej córa ma 11 miesiecy i ona mówi ze nie wie co z nia sie stało ale do 4 miesiaca nie jadła w nocy a teraz wiecznie domaga sie cyca i je 5 razy w nocy
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
MALENA zaczniesz sie przejmowac jak Izunia zacznie jesc kilka razy w nocy i to serio w nocy :-)
MARMA my mamy mniej wiecej tak :
5/6 mleko
9/10 owoc +herbatka lub soczek
13 obiadek + hernatka lub soczek
16/17 mleko z kleikiem
(jak obiadek przypadnie tak na 12 to kolo 15 jest jeszcze samo mleczko a nastepne mleko z kleikiem troche po 17 )
okolo 20 mleko z kacha
Czasem wychodza 5 posilkow a czasem 6
Oli wczoraj jadla kache po 20 Pozniej dopiero obudzila sie o 3,30 i wypila 120 ml HERBATKI a o 6 mleczko 130
Jejku za ta HERBATKE JESTEM Z NIEJ TAKA DUMNA :-) OBY TAK DALEJ :-)
MARMA my mamy mniej wiecej tak :
5/6 mleko
9/10 owoc +herbatka lub soczek
13 obiadek + hernatka lub soczek
16/17 mleko z kleikiem
(jak obiadek przypadnie tak na 12 to kolo 15 jest jeszcze samo mleczko a nastepne mleko z kleikiem troche po 17 )
okolo 20 mleko z kacha
Oli wczoraj jadla kache po 20 Pozniej dopiero obudzila sie o 3,30 i wypila 120 ml HERBATKI a o 6 mleczko 130
ładnie spała, ale nie powinnaś jej dawać w nocy wodę zamiast herbatki???? zwłaszcza jak już 2 ząbki są... nie chcę sie mądrzyć, ale mówią o tej próchnicy butelkowej... pomyśl sobie
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
KATE wiem wiem o tej wodzie ale Ostatnio juz od kilku dni walcze z Oli aby nie pila mleczka w srodku nocy jak sie obudzi Bo ona tylko mleczko i mleczko A woda i herbatka byly BEEEEEE od 2 dni jest herbatka i choc dobrze ze nie mleko Ale wode dzis jej podam Zobaczymy czy bedzie chciala
Kate nie madrzysz sie tylko ja juz od jakiegos czasu walcze z nia w nocy i lepsza herbatka od mleka w srodku nocy ale mam nadzieje e jak zakumala herbatke to ze zakuma wode A jak nie to coraz slabsza herbate bede jej robila
Kate nie madrzysz sie tylko ja juz od jakiegos czasu walcze z nia w nocy i lepsza herbatka od mleka w srodku nocy ale mam nadzieje e jak zakumala herbatke to ze zakuma wode A jak nie to coraz slabsza herbate bede jej robila
KATE wiem wiem o tej wodzie ale Ostatnio juz od kilku dni walcze z Oli aby nie pila mleczka w srodku nocy jak sie obudzi Bo ona tylko mleczko i mleczko A woda i herbatka byly BEEEEEE od 2 dni jest herbatka i choc dobrze ze nie mleko Ale wode dzis jej podam Zobaczymy czy bedzie chciala
zawsze mi głupio coś radzić jak jestem świeżo upieczoną mamą :-) dobrze, że się nie gniewasz
Marika teraz budzi się na cycka koło 4, a potem już tak od 7-7.30 nie śpi i znowu drzeemka koło 9.
Martynka1987
Mama Rafałka i Roksanki!!
Dziewczynki tak apropo próchnicy to myjecie już te pierwsze ząbki maluszkom?? Ja mam szczoteczke z Canpola dla niemowląt i tak sie zastanawiam jak ma wygladac pielegnacja tych pierwszych ząbków??
magdziunia
Październikowa Mama'08
Ja też mam w pogotowiu już szczoteczkę - na razie ząbków brak.
Staram się przemywać dziąsełka wodą przegotowaną.
Staram się przemywać dziąsełka wodą przegotowaną.
malena81
mamusia październikowa 08
Dziewczynki tak apropo próchnicy to myjecie już te pierwsze ząbki maluszkom?? Ja mam szczoteczke z Canpola dla niemowląt i tak sie zastanawiam jak ma wygladac pielegnacja tych pierwszych ząbków??
Ja dziąsełka pucuję, jak mi się przypomni.
Iza bardzo to lubi.
reklama
dorota123456789
oliwka,alanek i lilianka
JEJKU TO MUSZE ZACZAC PUCOWAC NIUNI DZIASELKA BO TEGO NIE ROBIE :-(
Wlasnie ona ma juz 1 zabka drugi w drodze i czy mam jej kupic specjalna szczoteczke ? i zaczac myc Moi rodzice jak ja bylam malutka strasznie zaniedbali moje zabki i dlatego ja chcialabym dbac o niuni zabki :-)
Wlasnie ona ma juz 1 zabka drugi w drodze i czy mam jej kupic specjalna szczoteczke ? i zaczac myc Moi rodzice jak ja bylam malutka strasznie zaniedbali moje zabki i dlatego ja chcialabym dbac o niuni zabki :-)