reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kacperek 11.03.2013

reklama
Przykro mi bardzo. Nawet nie wiesz jak bardzo cię rozumiem. Sepsa zabiła moje dziecko w przeciągu kilku godzin...
Trzymaj się kochana

Dziekuje wszystkim za slowa otuchy;(
Wiele osob pewnie bedzie sie zastanawiac co ja tu robie...a jestem tu poniewaz mam wielka potrzebe porozmawiac z kims kto mnie rozumie,dzieki rozmowom jest mi troszeczke lzej,wariuje w tym pustym domu mam dosc tego ciaflego faszerowania lekami widoku tych wszystkich zabawek tego wszystkiego.... Z checia bym gdzies uciekla...do okola tylko pustka nic wiecej....nawet niechce myslec ze jego juz nie ma;(

reklama
masakra ryczę jak wół po przeczytaniu tego wszystkego tym bardziej ze sama w ciązy jestem :((
mysłałam że Kacperkowi sie uda... 3mam kciuki za Ciebie kochana.
Myslałam że po 30 tc jest juz całkiem bezpiecznie.....ale widocznie nie.

[*]

Do góry