monika1708
Fanka BB :)
indukcja porodu + po porodzieA na co byłaś w szpitalu? Z jakiego powodu jeśli mogę zapytać?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
indukcja porodu + po porodzieA na co byłaś w szpitalu? Z jakiego powodu jeśli mogę zapytać?
U nas aktualnie nawet jak jesteś w szpitalu, bo urodziłaś maluszka, to starsze dziecko nie może przyjść w odwiedziny.A nie ma możliwości odwiedzin?
Ja jak urodziłam synka to moja córka 2 razy z mężem przyjechała do mnie
U nas aktualnie nawet jak jesteś w szpitalu, bo urodziłaś maluszka, to starsze dziecko nie może przyjść w odwiedziny.
U nas aktualnie nawet jak jesteś w szpitalu, bo urodziłaś maluszka, to starsze dziecko nie może przyjść w odwiedziny.
To raczej nic dziwnego. Nie wyobrażam sobie, żebym była z noworodkiem na sali, a do sąsiadki przychodził np. 3 latek, który może być potencjalnym nosicielem jakiegoś rota czy ospy ze żłobka/przedszkola
jestem tego samego zdania. Plus że takie dziecko później może nie chcieć wyjść ze szpitala bo mama zostałaTo raczej nic dziwnego. Nie wyobrażam sobie, żebym była z noworodkiem na sali, a do sąsiadki przychodził np. 3 latek, który może być potencjalnym nosicielem jakiegoś rota czy ospy ze żłobka/przedszkola
To raczej nic dziwnego. Nie wyobrażam sobie, żebym była z noworodkiem na sali, a do sąsiadki przychodził np. 3 latek, który może być potencjalnym nosicielem jakiegoś rota czy ospy ze żłobka/przedszkola
ale w szpitalu są też inne dzieci. Lepiej narazić na zarazki jednego nowego człowieka w domu niż kilka noworodków w sali. Poza tym, tak jak wyżej, dziecko gorzej zniesie wyjście ze szpitala bez mamy.A jakby Twoje dziecko do Ciebie chciało przyjść to byś nie chciała? A co po 2 dniach w szpitalu w domu odizolujesz starsze od młodszego?
ale w szpitalu są też inne dzieci. Lepiej narazić na zarazki jednego nowego człowieka w domu niż kilka noworodków w sali. Poza tym, tak jak wyżej, dziecko gorzej zniesie wyjście ze szpitala bez mamy.