reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czy możliwe żeby to mogła być ciąża

Nadzieja zawsze jest ale też nie ma co się nastawiać w żadną stronę tylko betę powtórzyć, a potem gin - mam też za sobą tzw. Puste jajo płodowe i też był test, 2x beta (i to taka już 3/4 tyś ) a u gina lipa więc mnie już nic nie dziwi.

Ja miałam takie krwawienie/plamienie coś co przypominało rozkręcanie się okresu. Miałam tez dość niski progesteron, a że poprzednia ciążę straciłam w 22tc ( skróciła mi się nagle szyjka - zaraz po tym jak przestałam duphaston brać ) to też ciążę miałam bardzo szybko na duphastonie i dodatkowo luteinie + Szewa

reklama
A no ja właśnie wiem , że nie ma co się nastawiać bo już sama mam jakieś przeczucie , że jednak nic z tego nie będzie . Okres wygląda jak by się rozkręcił na dobre . We wtorek mam ginekologa to dla świętego spokoju pójdę się zbadać a i betę też kostek powtórzę

Ja też miałam takie przeczucia. A potem okazywało się, że nie mam racji.
Nie wiem jak będzie u Ciebie - faktycznie nie wygląda to dobrze. Idź koniecznie się zbadaj, zrób betę (będziesz miała potwierdzenie ciąży, by w razie czego potem mieć podkładkę do darmowych badań). Mimo wszystko trzymam kciuki!

Ja też miałam takie przeczucia. A potem okazywało się, że nie mam racji.
Nie wiem jak będzie u Ciebie - faktycznie nie wygląda to dobrze. Idź koniecznie się zbadaj, zrób betę (będziesz miała potwierdzenie ciąży, by w razie czego potem mieć podkładkę do darmowych badań). Mimo wszystko trzymam kciuki!
Tak też właśnie zrobię , podejrzewam , że gdyby ten test wczoraj mimo okresu nie wyszedł pozytywny nie drążyłabym tego dalej , ale dla świętego spokoju wolę to sprawdzić i wiedzieć czemu to tak się podziało

Do góry