reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki,pokoiki czyli królestwo naszych maluszków .

reklama
annte ladne lozeczko:tak:
Wczoraj G wszylifowal i pomalowal lozeczko po Misi,miala cale pogryzione:baffled:
Skladac lozeczko bedzie G dopiero jak ja bede w szpitalu wczesniej nie ma sensu i miejsca:-p

Annte mam bardzo podobne lozeczko.

Mam plan w tym tygodniu dokupic naklejki na sciane i jak tylko pzryjda i komoda przyjedzie wstwie fotki mojej sciiany :-)

łożeczko dla emilki tez już czeka :-) narazie kot testuje pościel :-)

Załączniki

• 2012-04-15 12.56.51.jpg
    2012-04-15 12.56.51.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 125
  • 2012-04-13 08.05.59.jpg
    2012-04-13 08.05.59.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 111
kingutek slicznie wyglada lozeczko i ta posciel ale jak widze w niej kota to juz mi sie tak bardzo nie podoba...nie lubie jak zwierzeta spia w lozkach, lozeczkach naszych czy naszych dzieci.

reklama
Mam takie samo zdanie niestety jak Wiolka:baffled:sama mam kota ale gdybym go zobaczyla na kremowej poscieli dziecka mogloby byc z nim zle:baffled: Ale łozeczko puste bardzo ladne:tak:

Do góry