reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki,pokoiki czyli królestwo naszych maluszków .

reklama
Śliczne te Wasze kąciki i pokoiki dla dzieci. Aż Wam zazdroszczę, my nadal na jednym pokoju ( z górą oczywiście nie zdążyliśmy ). Dzisiaj robiliśmy przemeblowanie owego pokoju, żeby się wszystko zmieściło i wszystko skończyło się straszną kłótnią bo oczywiście za mało miejsca ale jak prosiłam, żeby W robił na górze to on ciągle miał jeszcze czas a teraz wszyscy wg. niego są winni tylko nie on sam. Mam go dzisiaj serdecznie dość, zresztą od kilku dni...

Duśka rozumiem ja z moim podstarzałym tatusio-mężusiem też co kilkanaście dni przeżywam traumę .Mam go dość ale nie wiem może on też tą całą sytuacją jest tak jak ja przejęty bo chyba nie zła wola .No i może tzw męska andropauza się zaczyna?

śliczne, wszystkie:)
i ja się pochwalę
DSC00353.jpgDSC00354.jpg
słaba jakość bo tel, ale coś tam widać;)

zanetaa - ładnie tak jasno, pastelowo:-)

Aż mam ochotę M. zagonić do piwnicy by nasze łóżeczko składał a dopiero co rozłożone i wyniesione po Lence zostało:-)

Śliczne:) ja poscieli narazie nie ubieram, zrobi to moja mama w dniu naszego powrotu do domku, nie chce aby sie kurzylo, tym bardziej ze w pokoju gdzie stoi łozeczko Kazia całymi dniami bawi sie Stas i rozne rzeczy moga sie tam wydarzyc:):):)

żaneta ślicznie!!!

hehe ja właśnie jestem ciekawa czy jak złożymy łóżeczko to czy Jula się tam nie będzie pakowała... :-D

baldachim też już upatrzyłam, ale nabyję dopiero po wszystkim. zobaczę na ile upierdliwe będzie robactwo w domu, biorąc pod uwagę że wszędzie moskitiery w oknach :tak:i zapewne raid w kontaktach zamontuję ;-):-D

reklama
Do góry