reklama
AnetaNorwegia
Fanka BB :)
Secreto zazdroszcze pokoj jest piekny!!!!!!
kamaa
Secreto no pokoj jak z magazynu :-)
Ja pościeli nie bede zdejmować, wszystko przykryje duzym recznikiem i tak bedzie czekac lozeczko z przeniesieniem do naszej sypialni jak Leon sie juz urodzi.
Zobacz załącznik 605921
Ja pościeli nie bede zdejmować, wszystko przykryje duzym recznikiem i tak bedzie czekac lozeczko z przeniesieniem do naszej sypialni jak Leon sie juz urodzi.
Zobacz załącznik 605921
jaspis
secreto ja nie przepadam za różem, ale u ciebie jest tak delikatnie i wszystko do siebie pasuje, że naprawdę mi się podoba. Zazdroszczę tej przestrzeni.
PS. mam taką sama poduchę do karmienia i wanienkę dla mojego smyka (ale bez stojaka);-)
kamaa śliczna pościel, oryginalna. A co to za łóżeczko i skąd? Tez szukamy czegoś prostego.
PS. mam taką sama poduchę do karmienia i wanienkę dla mojego smyka (ale bez stojaka);-)
kamaa śliczna pościel, oryginalna. A co to za łóżeczko i skąd? Tez szukamy czegoś prostego.
Jaspis ja nie mam przestrzeni tam gdzie jest teraz pokój dziecka był kiedyś mini salon po przeniesieniu go do aneksu kuchennego jest mega ciasno ;/ a ten pokoik jest bardzo mały i do tego jeszcze te skosy .. i teraz jakbym chciała jeszcze jedno dziecko to już bym nie miała gdzie łóżeczka wcisnąć
Jaspis proste łóżeczka w ikei są My właśnie tam kopiliśmy, tylko materacyk gdzie indziej bo te z ikei jakieś wszystkie takie nieodpowiednie mi się wydawały (ale pewnie sobie coś ubzdurałam)
SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA
SNIGLAR Łóżko dziecięce - IKEA
reklama
kamaa
Jaspis to ma wyjmowane szczebelki - Klupś Radek II
Klupś RADEK II - bez szuflady - Łóżeczka - Mebelki - Smyk - Sklep z artykułami dziecięcymi
Jest też jak co z szufladą.
Klupś RADEK II - bez szuflady - Łóżeczka - Mebelki - Smyk - Sklep z artykułami dziecięcymi
Jest też jak co z szufladą.
Podziel się: