reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kąciki,pokoiki czyli królestwo naszych maluszków .

annte - śliczne łóżeczko, też je rozważałam jak wybieraliśmy dla Lenki:-)

kingutek - kot całemu łóżeczku w moich oczach urok zabrał, wręcz nerwy mam jak w dziecinnym łóżeczku sierściucha widzę. Zwierzęta kocham, ale muszą znać swoje miejsce.

reklama
bedziecie bobasy kładły na kolderke i przykrywaly kocykiem czy czyms tam czy bedziecie dziacko klasc na materac i przykrywac?

jak narazie ma jeszcze pozwolenie bo pościel wstawiona żeby sprawdzić jak wygląda a jutro biorę sie za pranie noi kota musze jakoś z tamtąd przepędzić tylko nie wiem jeszcze jak bo choć zasypia w nocy z nami to rano jak wstaję on jest już w łożeczku

Ja zawsze kladlam na materac, dziecko lezalo na twardym zazwyczaj:tak:taki okruszek sie zatopi w kolderce:-Dzartuje ale balabym sie troche ze nos wsadzi w koldre:baffled:

tez wlasnie tak pomyslalam patrzac na lozeczka, moj tez spal tylko na materacu i na boku, tez bym sie bala ze odwroci sie i udusi wkoncu kolderka jest bardzo mieciutka.

no właśnie kładziecie dzieciaczki takie małe pod te kołederki bo moja koleżanka używa ale ja to się trochę boję napewno kupię klin żeby trochę skosu miało a ta kołdra to taka wielka że sie boje że to dziecko się zaplącze a pozatym maj to już raczej ciepły bedzie

Ja to się zastanawiałam w ogóle czy pościel kupować, ale pani w sklepie okazała sie nieoceniona i powiedziała, że warto jedynie dla ochraniacza - a nawet wypełnienia nie mam brać, bo kołdry użyje najwcześniej we wrześniu - i z racji wieku malucha i z racji pogody - teraz tylko kocyk tudzież pielucha nawet. Tak tez uczyniłam, poduszkę klin również nabyłam i mały będzie spał na materacu z prześcieradełkiem pod kocykiem.

Za to sie zastanawiam co do wózka na dno - tylko sama pieluszka wystarczy?

reklama
Do góry