reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki i kąciki naszych maluchów

reklama
akutan, sliczny pokoik, a ten stelaż do wanienki, to gdzie kupiłaś? Bo wanienka to chyba z Ikei, a u nas nie widziałam tych stelaży (mam taka samą wanienkę) :-)

Bishopka- kupiłam go w takim sklepie ze starociami i bibelotami w Białymstoku jak byłam na kilka dni. Za całe 8 zł. No i później okazało się, że tylko wanienka z ikea tam pasuje:/

Bishopka- kupiłam go w takim sklepie ze starociami i bibelotami w Białymstoku jak byłam na kilka dni. Za całe 8 zł. No i później okazało się, że tylko wanienka z ikea tam pasuje:/
Kurcze, super i za darmo praktycznie. No ja mam bez stelaza, bo nie moge nigdzie namierzyc takiego, a jak juz jest to kosztuje majatek. Myslalam, że u Ciebie gdzies mozna kupic taki.

jakby można było to bym ci kupiła i wysłała:D przykro mi
a co ja się najeździłam za tą wanienką zanim znalazłam- kilka dni hehe- a stwierdziłam, że taniej musi być dokupić wanienkę niż wywalić stelaż i kupić nowy- a mąż ma 190 cm wzrostu i nie da rady kąpać bez stelaża

Dziekuje Ci za chęci :-) Moj mega wysoki nie jest _180 cm) ale ja dla własnej wygody bym chciała, choc mam zamiar stawiac na pufie ta wanienke, a pufe mam taka metr na metr, wiec jest ok.

reklama
Do góry