reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pokoiki/kąciki naszych maluszków :)

reklama
Też mamy Klupś Radek :) Nie do zdarcia - polecam :)
Szczebelki mamy wyjmowane, ale szczerze mówiąc nigdy ich nie używaliśmy. Po prostu chwilkę po roku, jak dziecko się nauczyło dobrze chodzić, przechodziło na większe łóżko :)

Dziewczyny piękne wasze pokoiki i kąciki !
Ja na razie nie mam zrobionego miejsca dla młodego, czekam aż będę tydzień przed datą porodu i wtedy rozłożę łóżko itp puki co szkoda mi miejsca "marnować" bo my mamy tylko 2 pokoje i Jurek na początku będzie z nami a my w salonie śpimy. Zosia ma swój pokoik więc nie chcę od razu jej tam młodego wciskać:cool2: Puki co wszytko mam po kątach w mieszkaniu pochowane;-) łóżeczko po łóżkiem córki materac w naszej kanapie, wózek duży w piwnicy spakowany wózek drugi w pokoju na regale, leżaczek w piwnicy a ciuszki i bzdety w komodzie, fotelik z bazą w szafie i mata edukacyjna też. Problem mam z zabawkami które dostałam bo już brak miejsca na nie a do piwnicy ich nie chce wynosić. hm.. muszę pomyśleć o gdzie by je wcisnąć:eek:

Przed terminem to trzeba mieć torbę spakowaną, łóżeczko można złożyć już po porodzie nawet przecież :)
U nas stoi, bo się nie opłacało rozkręcać, ale jak rodziłam Franka, to Mąż składał jak w szpitalu byłam :)

aneta moje łóżeczko rozkłada sie w mniej niż 5 min bo będzie turystyczne :) więc dam radę:) na razie jakoś nie mam parcia w tej drugiej ciąży.

Torby też nie mam spakowanej jeszcze... pewnie na początku marca spakuje żeby w razie "W" była ale to bardziej dla ukojenia nerwów męża;-)

ja bede miala lozeczko zlozone jak bdziemy ze szpitala wychodzic. nie chce wczesniej - bez sensu dla mnie zeby stalo i zawadzalo

U mnie także łóżeczko w kartonie...
Mąż dostał listę co ma zrobić jak pojadę do szpitala i tam właśnie jest punkt złożyć łóżeczko i instrukcja jakie prześcieradło i gdzie jest założyć ;-)

reklama
Do góry