reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kąciki i pokoiki naszych maleństw

reklama
Baldachim kupiłam gotowy na giełdze ze strarociami. Zależało mi na takim żeby obejmował całe lóżeczko, bo mieszkamy za miastem i jest u nas pelno komarów:wściekła/y:
Foczusia ja miałam całkiem inne imie wybrane, ale jak zobaczyłam małego to stwierdziłam, że to taki mały Misio no i jest Michałek:-)

marmolada super kącik dla Michałka :tak:;-)
Cholera ja bym Wam pokazała ale jeszcze w proszku kącik jest brakuje ozdób :zawstydzona/y::-D i pościel nieubrana hahaha

Marmolada bardzo ładny kącik!

A to nasz kącik dla Lenki :) Róż rządzi, ale tak to jest jak dopiero trzecia pojawia się dziewczynka ;-)

Jeszcze tylko lampkę montujemy na ścianę i baldachim do łóżeczka.

Ostatnia edycja:
reklama
przesliczne macie te kaciki! az sie chce tam wlozyc malenkie cialko :-p

Corin jak ci sie udalo przykleic pien palmy to ja bym reszte domalowala farbkami i jeszcze jakies pojedyncze elementy np motylki czy cus zeby bylo widac ze tak specjalnie :-)

ja nie mam mozliwosci przyklejenia naklejek bo w hiszpanii maja dziwny zwyczaj robienia chropowatych scian, w ani jednym mieszkaniu nie widzialam ich w wersji gladkiej :confused2:dlatego w sekunde by sie odkleily.

i mialam sie chwalic swoim kacikiem ale mialam tak malo pieniazkow w tym miesiacu ze nie wystarczylo nawet do nastepnej wyplaty a co dopiero do urzadzania kacika. Mam nadzieje ze po 8.07 uda mi sie wywolac te zdjecia co chce i powiesic nad lozeczkiem, wtedy na pewno sie pochwale bo lozeczko juz stoi od 3 tyg razem z przewijakiem, wszystko przygotowane ale nie ma nic na scianie i jest tak pusto :-(

Do góry