reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kącik maluszka

Milagros naklejki kupiliśmy stacjonarnie w sklepie budowlanym, są fajne bo można je wielokrotnie przeklejac :) jak już będą wszystkie meble dokupimy jeszcze jakieś żeby pokoik taki surowy nie był :)

reklama
Super pokoiki :) my nic nje zmieniamy w tym tygodniu zamawiam dostawkę i cała wyprawkę potrzebnych rzeczy :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

fotel ten jest piękny i bardzo wygodny, a już z pufą to w ogóle. Ostatnio też go testowałam w Ikea. myślisz o szarym czy musztardowym? Piękny pokój się szykuje :) i jaki słoneczny. Na podłodze to dywan?

Emalka bedzie gola podloga. Mam dwa psy i z moim pedantyzmem dywan odkurzalabym 2x dziennie:-) chwilowo mate piankowa rozlozylam bo to w spadku i czyscilam, jak mlody podrosnie to bedzie zamiast dywanu:) a fotel szary, choc pierwotnie mial byc musztardowy. Kurde no to jeszcze trzeba go dokupic i to z pufem[emoji106] :) tez sie przymierzasz?:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

tak, brałam go pod uwagę, ale chyba nastąpi zmiana planu. do pokoju malucha wstawimy kanapę z salonu a do salonu chcemy kupić nową. Ale jak z kanapą nie pójdzie za dobrze to też chce ten fotel :) jest super.

w tym filmiku dziewczyna ma podobny i bardzo mi się spodobał jak go zobaczyłam:

a tutaj dziewczyna ma właśnie ten z Ikea:

Ostatnia edycja:
Fotel z ikea wlasnie przez sekunde kiedys testowalam i mial podparcie pod ledzwie takze to byl duuuzy plus:-) ten z pierwszego filmiku sliczny ale ja musze na zywo wyptobowac :) poczatkowo myslalam o czyms ala lounge chair z funkcja rozkladania ale chyba padnie na fotel:-)

Joasia mata super to prawda, moja jak pisalam uzywana i ma troche wgniecen i sladow od pazurow kota ale z moimi dwoma psami nowa pewnie tez by dlugo piekna nie byla, a za 30 zl zal bylo nie wziac:)

Agulek A co wózek macie? :-)

Ja tez jak zmienię kanape chce fotel do karmienia, ten z ikea piękny ale obawiam się że nie na moje mieszkanie :-(
Polecacie coś innego jeszcze ?

reklama
Wozek Peg Perego Book Plus S Pop -Up i do tego fotelik i baza. Wybral go moj M., ja chcialam uzywke bugaboo ale tatus stwierdzil ze mu sie nie podoba, coz nie chcialo mi sie dyskutowac wiec odpuscilam, okaze sie czy slusznie;) jest lekki i skretny, gondola sie sklada, wyjdzie w praniu czy ok :)

To cos takiego
1472490310-cjhp04.jpeg
1472490323-p1xnl4.jpeg

Do góry