reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszego maleństwa

blair_90- haha super :-D no ja chciałam, żeby w neutralnych kolorkach było :-D
cyśka- zrezygnowałam z szuflady, bo uznałam, że to niepotrzebny wydatek, obejdzie się bez :biggrin2:

reklama
Olcia , wanila ŚLICZNIE , słodko , bardzo podoba mi sie łóżeczko u olci ;-)

To nasz pokoik przynajmniej cześć
Ten napis to na drzwiach - Alexander ;-)
A kolyska u nas w sypialni

Jak wam sie podoba?

Ekstra dziewuszki :-)

agusiakemisia ten żółty kolorek taki zywy bardzo mi sie podoba wszystko!!!!!!:):)

Ja jeszcze nie mam zakupionego łóżeczka wybrane owszem klik na allegro i będzie ;-):-p Dopiero zakupiłam niezbędne ciuszki i kosmetyki oraz do szpitala wsio:zawstydzona/y:

agusiakemisia super pokoik widze ze tez kubusiowo tygryskowo :)

no to w koncu ja ruszylam swoja .... szanowna i pocykalam zdjecia :-D

lozeczko Gabrysia juz czeka na spiocha malego :)
Zdjęcie0911.jpg

tak zrobilismy mebelki - te ksiazki papiery musze pozabierac wiec ich tam nie bedzie!
Zdjęcie0912.jpg Zdjęcie0913.jpg

tu lozko na ktorym bede karmic no i jak Mlody pozwoli to czasami sie zdrzemne - a narazie te rzeczy na gorze to moja "torba do szpitala" :-D bo moj m od tyg mi walizke przynosi z piwnicy :-D
Zdjęcie0915.jpg

tu komoda z ubrankami i rzeczami malego a nad nia chce jeszcze wiszaca polke na jakies *******y
Zdjęcie0916.jpg

okienko z firanka w kubusie :)
Zdjęcie0917.jpg zblizenie na nadruk bo tam chyba slabo widac :) Zdjęcie0918.jpg

no a narazie glowne zadanie pokoiku to garaz dla pierwszej fury Gabrysia :-)
Zdjęcie0920.jpg

i tak oto wyglada nasz kacik dla maluszka :-)

Nono Kubusiowy pokoik zrobilas :-) U nas na razie mala w naszej sypialni wiec bez obrazkow na scianie itd.Jedynie misie i maskotki beda gdzies lezaly w kolysce w nogach;-)

kurcze ale śliczne te Wasze pokoiki, ja nie szykowałam jeszcze pokoiku, bo przez pierwsze miesiące łóżeczko i przewijak będzie stał u nas w sypialni, a tylko ciuszki mam w docelowym pokoiku dla dziecka, no i też na razie służy jeszcze jako garaż i aż wstyd się przyznać ale też jako siłownia mojego męża:wściekła/y:

Munie - u nas z MAćkiem też było tak, że właściwie przez pół roku miał tylko własny kąt/łóżeczko w naszej sypialni, zero ozdóbek. Później sypialnię przenieśliśmy do drugiego pokoju, a dotychczasowa sypialnia stała się jego pokojem/graciarnią dla zabawek :-)

trina79, no na razie pokoj naszej córeczki to też straszna graciarnia, stoi tam wszystko.... od mebelków, łóżeczka po odkurzacz i hantle
na początek wystarczyć jej musi nasza sypialnia, potem jak już będzie w miarę duża to zrobimy porządek i będzie miała swój pokoik

reklama
Do góry