reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kącik dla naszego maleństwa

reklama
Dee - fajnie, że dałaś link (ja raczej będę musiała jakiegoś poszukać)... wyjęliśmy z piwnicy ale niezbyt ładnie pachnie - mam nadzieję, że da się je wywietrzyć. Jeśli nie to aukcja mi się przyda i może taniej kupię ;)

O widzisz :-D ciesze się, że mogłam pomóc w poszukiwaniach ewentualnych :-p
Wpadłam na to łóżeczko szukając pojemnika na pościel - zaczynam odczuwać brak szuflady pod łóżeczkiem. A taki pojemnik kosztuje około 80 zł :/ wrrrrr

Za to znalazłam fajnego sprzedawcę, który ma:
- ochraniacz do łóżeczka za 19zł,
- prześcieradła na gumkę za 16zł
- rożek 80x80 za 15zł :-D
więc po nowym roku będę musiała zakupić - po wypłacie :-p

kochane na pewno nie jedna z Was już ma kącik dla malucha przygotowany. Wstawiajcie fotki bo jestem ciekawa jakie z Was projektantki wnętrz:-D

no to ja sie pochwale :) P1020390.jpgP1020391.jpg
tak jak pisalam fototapeta bedzie zamowiona jak juz Tyna sie pojawi, wiec narazie musicie sobie wyobrazic na scianie za zaglowkiem jedna z nich(jeszcze nie zdecydowalam ktora) FOTOTAPETY FOTOTAPETA TAPETA 340 x 196 DISNEY CARS (2020167438) - Aukcje internetowe Allegro albo FOTOTAPETY FOTOTAPETA TAPETA TAPETY !!!!DISNEY!!!! (2020167484) - Aukcje internetowe Allegro.
No i przedstawiam szafe mojej dzidzi ktora ozdobilam az za 10 zł (naklejki kupione w aldiku) :P1020392.jpg

dagrab - bardzo ładne łóżeczko.Tapeta chyba bardziej mi się ta druga podoba i przepięknie wygląda ta szafa:tak: aż sie rozmarzyłam. nasz mały narazie bedzie razem z nami w sypialni, a jego pokoik bedziemy robić dopiero jak trochę podrośnie.teraz chcę mieć go przy sobie:-) Ja to czuje że będę taka "matka kwoka";-)

reklama
cyska- mojemu m tez sie bardziej ta druga podoba, ja mam obawy czy mi nei przyciemni pokoju, choc jak wszytskie sciany zolte to chyba bedzie ok.Lozeczko narazie stoi u Tyny w pokoju(remont juz za nami bo musielismy gladz robic a przy dzidzi nie za bardzo bysmy mogli),ale po porodzie tez bedzie u nas w sypialni, narazie nie chcemy jej sobie gracic.Szafa - najtansza w ikei,ale wszystko w niej zmiescilam i jeszcze mam wolne polki, musze tylko uchwyty wymienic bo takie plastiki brzydkie.

Do góry