beatko to zalezy od tego jaką masz butelke
Ja np. mam Lovi i jak pierwszy cumel uległ wypadkowi to nie chcialam placi jak za woły, bo oryginalny smoczek do tych butelek, podobnie jak do aventu kosztuje prawie tyle co sama butelka, wiec kupilam Canpol babies, tylko wlasnie z tych szerokich jak sama butelka. I jeszcze nie z tm krzyzykiem jak normalnie do aszek tlyko z taką większa dziurką.
A jak masz zwykłą butelke to z krzyzykiem ta koncu są fajne. Do tej pory takie kupuje NAti... Tylko nie Canpola, tylko.... kurcze nie pamietam firmy, ale w takim żółtym opakowaniu z czerwonymi literkami czy cos takiego. I tez zalezy czy mała toleruje smoczki gumowe czy silikonowe, bo silikonowych jest mniejszy wybór.
Rozpisalam sie troche , ale mam nadzieje ze cos zrozumialas;-)
![Oczko :blink: :blink:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/blink1tu.gif)
A jak masz zwykłą butelke to z krzyzykiem ta koncu są fajne. Do tej pory takie kupuje NAti... Tylko nie Canpola, tylko.... kurcze nie pamietam firmy, ale w takim żółtym opakowaniu z czerwonymi literkami czy cos takiego. I tez zalezy czy mała toleruje smoczki gumowe czy silikonowe, bo silikonowych jest mniejszy wybór.
Rozpisalam sie troche , ale mam nadzieje ze cos zrozumialas;-)