Nie smuś...ale nie wirm co dalej. Taki powiem Ci- martwy punkt
reklama
Gisiaczek 86
Fanka BB :)
Kurcze kiedyś musi być dobrze... Trzyma mocno kciukiNie smuś
(Cos mi net szwankuje i mi wysyła w trakcie wiadomosci z bykami) O mnie sie nie mart, mysl o Was...chuchaj i dmuchaj...i oby wszystko było dobrze, szczęśliwego zakończenia...ale nie wirm co dalej. Taki powiem Ci- martwy punkt
Dzień dobry? Co u Ciebie? Wszystko dobrze? PozdrawiamWiem czytałam... Ale przestałam.. Bo się tylko zamartwiam
Gisiaczek 86
Dzień dobry..Dzień dobry? Co u Ciebie? Wszystko dobrze? Pozdrawiam
Wszystko ok..
Wczoraj byłam na prenatalnych.. Dzidzia zdrowa... Czekam na wyniki testu pappa.. Ale jak podczytuje to niekiedy dają wynik zły i już stres
Będzie dobrze. Urodzisz piękne i zdrowe dziecko!! Uważaj na siebie, nie przemęczaj się i nie zamartwiaj na zapas :*Dzień dobry..
Wszystko ok..
Wczoraj byłam na prenatalnych.. Dzidzia zdrowa... Czekam na wyniki testu pappa.. Ale jak podczytuje to niekiedy dają wynik zły i już stres
Gisiaczek 86
Dziękuję.. Tobie też życzę wszystkiego dobregoBędzie dobrze. Urodzisz piękne i zdrowe dziecko!! Uważaj na siebie, nie przemęczaj się i nie zamartwiaj na zapas :*
reklama
Hej, niestety nie miałam czegoś takiego Musisz udać się do lekarza genetyka, który powinien Cię dalej pokierować.Hej, otrzymałam wyniki i wyszła mi obecność M2 w ukł. heterozygotycznym. Pozostałe wyniki ok. Czy któraś z Was miała stwierdzoną tą mutację? i jakie były dalsze kroki??