adudz82
Lipcowa mamusia :)
Czyli lezac na brzuszku odwraca główke w lewo? To sie nie masz co martwic. Ja tez zwracam swoja głowe tylko w prawo, gdy spie na brzuchu![]()
leżąc na brzuszku odwraca główkę w lewo ale tylko na dosłownie sekundkę, jak jej się główka zaczyna chwiać to kładzie ją od razu na prawą stronę.
adudz82 A byłaś już na badaniu bioderek? Moja też bardziej lubiła prawą stronę i powiedziałam o tym właśnie na badaniu boderek i lekarz dokładnie sprawdził czy przekręca główkę w obie strony. A gdzie kładzie główkę jak leży na pleckach? Też tylko na tą stronę? Jeśli tak to uważam że może powinnaś podkładac jej pieluszkę z tej strony na którą się kładzie. A ile tygodni ma Monisia?
Monia ma niecałe 10tyg, a co do badaniu bioderek to termin mamy dopiero na 16.10(jakaś masakra z tymi terminami, ponad miesiąc czekania w kolejce - będzie miała wtedy dokładnie 12tyg) i chyba też będę musiała powiedzieć lekarzowi niech sprawdzi dokładnie. A jak śpi na pleckach to tez woli spać na jednej stronie ale zdaża jej się spać też na drugiej, więc jest oki. Chodziło mi tylko o to, że jak zasypia na brzuszku, a wtedy śpi najdłużej bo nawet ok 4-5 godzin, to śpi tylko na jednej stronie.