reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Jestem na świecie ;-) Porady i Rady....

kurde... iwon, kamlotka zabijcie mnie, ale Wam nie powiem. Już sie tak zwiesilam, ze nie pamietam. Pamietam, ze z Nati te to mialam. Musze sie do doktorki udac i zapytac:unsure:, bo nie pamietam. Skleroza:confused2:
a swoją drogą kamlotka troche dziwne ze az dwie krople dziennie Ci kazala podawac:shocked2:, bo tyle to sie doroslym podaje:errr: i to dlatego ze za szybko rosła:confused:

reklama
karola615 No tak mi powiedziała :eek:, chyba zacznę dawac 1 krople, na pewno nie zaszkodzi jak zmniejsze, a może pomoże? :-(

Aha i głosik oddany, jak codzień...

ja nie wiem kamlotka kto Ci kazał dawac 2 krople jesli dziecko jest zdrowe i nie ma podejrzenia krzywicy :wściekła/y::eek: wieksze dawki daje się tylko dzieciom ktore są chore lub mają predyspozycje do krzywicy. tak mi powiedziała moja pediatra. nawet jak się karmi modyfikowanym w ktorym są wit i m.in d3 to nalezy dawac 1 kropelkę

Beata, na moją Agatkę jak była jeszcze w brzuszku depilator działał dokładnie odwrotnie - od razu zaczynała brykać jak szalona :-D muszę sprawdzić czy jej to zostało :tak:

ja gdzieś czytałam że 2 krople się podaje jak się dziecko rodzi w okresie zimowym bo mniej witaminki dziecko czerpie ze słońca ale urodzonym w lecie wystarczy jedna

Beata 26-depilator na sen dziecka-ŚWIETNE!
Ale my się przy tych dzieciakach uczymy. Odkrywamy świat razem z nimi.
Moja uwielbia jak się nad nia nachylam i mówie powiedz łaaaał, no powiedz łaaał. A ona wtedy się smieje:)
Nigdy nie sądziłam, że będę się tak spełniac jako matka:)

Mój to przy dawaniu witaminek się śmieje. Ja mu daję, nawijam do niego, on przestaje sie ruszać i za chwilę językiem na zewnątrz wypycha i piękny usmiech. Jak się to zaczęło powtarzać to aż nie wierzyłam, że może już robić to świadomie.
Teraz się staram z mężem dawać bo przy nim jeszcze ani razu nie wypluł, och cwane te dzieciaki się robią.

A jak wasze dzieciaki zasypiają wieczorem? Bo moja się nauczyła podczas jedzenia...co nie jest dobre. Najpierw kąpiel o 19 a potem cyc lub butla (teraz jestem chora to mąż podaje moje mleko) i zasypia koło 20-21.

reklama
A mój jak czuje ,że idzie wit. to zaciska usta .I to skubany od poczatku,skąd to wie to nie mam pojecia :))).
dzewczyny a podajacie też wit.K ??

Do góry