mama-czwórki
Fanka BB :)
Jednak każda musi sama ocenić co jest dla niej w wózku najistotniejsze, gdzie mieszka i jakie ma oczekiwanie co do wózeczka. Nie ma wózków idealnych, bo nie ma wózków całkowicie uniwersalnych. Dla każdej będzie dobry inny wózeczek bo różne są oczekiwania.Ja akurat mieszkam w mieście, chodniki raczej porządne , zadbane i zawsze odśnieżone bo mieszkami między dwoma urzędami więc się starają Dużo jeżdżę samochodem i będę nadal po urodzeniu malucha więc wózek musi mieć lekki , łatwo składany stelaż. Ktoś musi dzieciaki odebrać z przedszkola i szkoły mąż będzie wracał dopiero wracał ok. 17.00 , a żal mi ich zostawiać na tak długo. Przedszkole prawie 4 km. od domu więc muszę dojeżdżać.To są moje priorytety. A tak jak już napisałam w razie W to mam stary wózek, który w terenie wyboistym lepiej zda egzamin. Ja mam pełną świadomość że Recaro to dosyć nietypowy wybór jak na wózek głęboki, nie za duża gondolka i małe kółka ale jak dla mnie to jedyne mądre rozwiązanie.
Milagros- jeśli pytałaś o cenę Recaro Citylife to najtańszą spacerówkę znalazłam za 1459- ale powystawową, cena zupełnie nowej od 1600zł.+ 600 za gondolkę+500 fotelik+ 500 baza. Razem: 3200 z bazą, a gotowe zestawy 3 w 1 ale bez bazy po 3120 czyli tak jak pisałam wcześniej lepiej kupować osobno bo wtedy baz wychodzi za free.
Milagros- jeśli pytałaś o cenę Recaro Citylife to najtańszą spacerówkę znalazłam za 1459- ale powystawową, cena zupełnie nowej od 1600zł.+ 600 za gondolkę+500 fotelik+ 500 baza. Razem: 3200 z bazą, a gotowe zestawy 3 w 1 ale bez bazy po 3120 czyli tak jak pisałam wcześniej lepiej kupować osobno bo wtedy baz wychodzi za free.