reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

O patrz! A na filmiku na ich stronie zamontowano to na spacerowce. [emoji5] no to ciekawie to wygląda. [emoji38] zmieniam zdanie

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
No bo jest taka opcja tak samo w przypadku fotelika.w sumie nie wiem po co ale moze jak sie czasem uzywa dla drugiego dziecka albo takiego co czasem w spacerowce a czasem w gondoli . ale tez mi się tak nie podoba ;d

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

A jabzachororwalam na baby jogger city elite [emoji6] chce go obejrzeć ale puki co jestem uziemiona a po drugie nie wiem czy na żywo gdzieś będzie?
Jakoś mam po Basi niespełnione marzenia wozkowe a z uwagi na to ze właściwie to jedna z nielicznych rzeczy, które kupic musimy to naprawdę chce sie do tego przyłożyć. Najważniejsza jest dla mnie spacerówka bo to z niej sie korzysta najwiecej i to z nią sie człowiek "użera" najdłużej a często te spacerówki z wózków 2w1 i 3w1 sa beznadziejne jak sie w praniu okazuje niestety... Sama nie wiem czytam te fora, opinie i kociokwiku mozna dostać [emoji57]

Keejti ten britax na zdjęciu wyglada obiecująco, muszę go oblookac i porównać z baby jogger, na pewno jest trochę tańszy.

Ech ten dylemat [emoji6]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ja elitem jezdzilam po sklepie i jak dla mnie to troche za duzo jak np na wypad do sklepu osiedlowego a ten britax to chyba jego zgrabniejsza wersja ;)
No i mialam juz bjcm gt dlatego chce cos innego sprobowac

Keejti a widziałaś gdzieś te baby jagger city selekt co można dla dzieci rok po roku ?? U nas w mieście niema takich a chciałam wiedzieć czy bardzo duży jest bo mój jaś ma 2 latka i fajnie by było mieć dla niego siedzisko jak będę szła do lekarza czy drobne zakupy wszakże dwoje i spokój ;) a nie bieganie dodatkowe za 2 latkiem

Ja nie widziaiałam żadnego na żywo. Najbardziej wkurza mnie w tych wózkach, że jak spacerówka jst super to coś tam z gondolą nie halo i na odwrót. I im więcej czytam to chyba jak coś jest do wszystkiego to jest do niczego.
Może jednak kupię samą gondolę na 4 kołach (z Basią miałam Roana klasycznego i jako gondola super:) Śmigała po lasach, łąkach że aż miło.
A potem na spokojnie dopiero kupię wypasioną terenową spacerówkę. Moim typem 2w1 na początku była Maxi Cosi Mura 4/3 Plus, ale oparcie w spacerówce wydaje się za krótkie dla 2,5-3 latka... ech coraz więcej dylematów, a jeszcze pooglądać nie mogę puki co :p

Skrzat Milia ma maxi cosi, musisz zapytać ja w rzeczywistości jest to oparcie :-)
Ja nawet nie liczę że moja 2-3latka bedzie chciała jeździć w wózki. Chyba że mnie miło zaskoczy :-)

Linka tak ogladalam go ale raczej z ciekawosci bo lubie ale pisalam gdzies na poczatku wątku ze moja znajoma miala dla dzieci rok po roku sliczny sliwkowy kolor. I byla mega zadowolona po kilku miesiacach uzywania bo pozniej juz nie pytalam. Ale ja osobiscie jako jedynego wozka bym nie wybrala no bo ile trn dwulatek pojezdzi a jako pojedynczy wozek wydaje mi sie hmm..dosc szeroki. Moze to ja mam takie odczucia po cm gt ktory byl zgrabny i waski.
Z podwojnych fajny jest jeszcze phill&teds i chyba tańszy niz select no i joolz ale to juz wyzsza polka cenowa ale piekny jest:)
A dwulatek wogole zechce Ci jezdzic? Moj za za miesiac 2 lata i juz tak srednio wiadomo ze gdzies na dluzsze wyjscia pojezdzi ale woli na nogach i szczerze mówiąc nie bralam pod uwage podwojnego wozka a jedynie surfer dla niego. Mam nadzieje ze to sie sprawdzi. A jesli nie to na odprowadzanie do przedszkola mala pojdzie do chusty a on do spacerowki.

Kurcze a inne mamy dwulatkow zastanawialyscie sie nad wozkiem rok po roku czy raczej nie?

Keejti ja nie lubię wózków 3 kołowych miałam z niemieć dla pierworodnego był fajny do póki nie musiałam z krawężników u nas w mieście zjeżdżać i od 10 lat nawet na nie patrzałam , dziecko w wózku pojeździć ci z maluszkiem uwięz przechodzilam to już dwa razy ;) mojej siostrze nati tez jeździ w wózku z Zuzia a ma 3 ,taka już ale musi i koniec ;) serwera miałam dla Michasia przy maxiu i mało się sprawdzał jak dla mnie a miałam tego boogi board ... pomyślę jeszcze bo miałam wózka nie kupować ale strasznie mnie kusi

reklama
Kejti nie brałam pod uwagę , mi syn nie chce sie dac w ogole wpakować do wozka , jedynie u dziadków teraz stoi spacerówka to oni go woza , choc myśle by kupić mclarena dla niego ale to tez raczej na wypady we 4 ze jeden ciągnie jednego drugi drugiego a tak kupuje dostawkę stojąca do wozka ktory mam i tyle zobaczymy , poza tym urodzimy tk mam nadzieje ze starszak bedzie zostawał w przeszkolu do 15 to ciach do auta i z dwójka do domu i gdzie potem zima na spacer jak juz zaraz ciemno wiec nie bardzo a za rok bedzie mieć prawie 3 lata to watpię czy bedzie chciał szczerze to nawet bym tej parasolki nie kupowała no ale... Niech jest na wszelki.

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Do góry