reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

reklama
Się czepiacie. Asiowo już prosiła o zmianę, bo musi to zrobić administrator, ale tej się chyba nazwa podoba. ;-)

Chciałam założyć wątek "Promocjonos sklepos" Już zem se nawet napisała wstęp o taki

"
W związku z tym że mam małe podparcie zakładam mój pierwszy wątek. Czuję się jak dziewica:-) Jak go usuniecie to trudno aczkolwiek sądzę że dla dziewczyn które walczą o przetrwanie wątek się sprzyda:tak: Natchęła mniem Jolcia:-) (muszę się z nią skontaktować i będzie redagować dział:tak:)Uprzejmie proszę na wątku klepać produkt i cenę:tak: Jeśli udało się Wam kupić coś tanio podzielcie się tym ( niekoniecznie tym co kupiłyście:-D). Dajcie linka , podajcie sklep. No co będę babom tłumaczyć o co chodzi z promocjami??? No dla Was to oczywiste:-)
Także ja piszę raz jeszcze od jutra w Realllosss promocjone pieluchos Happy-34,90 zł

PS AŻ się boję że mnie wygwizdacie za ten wątek:szok::-)"

Tylko później sę przypomniałam że nie wolno mi chyba tak sobie zakładać? Czy mogę ? No kto jest za takim wątkiem a kto zaprzeciw???

reklama
Do góry