reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

A jeśli dom będę miał... - czyli wszystko o czterech kątach

Ha!
Za kolory ścian i paneli się nie płaci dodatkowo :-p więc koszty mamy takie same ;-)
Kibelek mam za 198 zł :-D
Baterii brak ale powyżej 100 zł nie mam co marzyć :sorry:

A do końca kredytu tylko 33 lata.... :-p:dry: Także proszę mi tu się nie ważyć ponownie narzekać! :-D

reklama
Weronika powiem Ci tylko jedno: jesteś szczęściarą że masz swój własny domek i to jeszcze bez kredytu. My mamy kredyt na 30 lat i wcale nie jest z tym tak wesoło :sorry: No ale ja też nie mogę narzekać, mogę mieszkać w nowym domku, dzieciaczki mają gdzie szaleć a jeszcze 30 lat i domek będzie nasz ;-)
Pokażę Wam nasze sypialnie na poddaszu, na razie nawet nie mamy tam drzwi ani kontaktów, ale zapewniam, że bez tego da radę się wyspać.

Pokój Ali z jednej strony
pokój Ali 1.jpg

druga niezagospodarowana strona
pokój Ali 2.jpg

A to nasza sypialnia
sypialnia.jpg

Asia - no super! Cyknij jeszcze foty kuchni i salon (bo ciekawość mnie zżera)! A łazienki masz już zrobione? (jeśli tak to też poproszę;-))

Miałam pokazać odświeżony salon, więc proszę:

a wcześniej było zielone jabłuszko :eek:

(fota z czerwca)

Asiu bardzo ładnie u ciebie! a rysunki w pokoiku Ali robiliście sami czy to naklejki? i dołaczam się do prośby weroniki:-)

weronika bardzo fajna odmiana.. ładnie to wyglada.. chociaż ta zieleń tez mi się podobała:-):-)

Weronikaa - mi też obecny salon bardziej się podoba. Taka zieleń to bardziej do dziecięcego pokoju mi pasuje (w mieszkaniu miałam taką zieleń w korytarzu ;-))

AsiaM - dom to jest dom - powoli je wykończymy! :tak: Nie dziwne, że u Was wolniej to idzie, przecież macie już 3 dziewczyny a pensję jednej osoby...
Co tu narzekać :-p - nasi rodzice latami się dorabiali przecież, inni ludzie latami mieszkają kątem u rodziców bo nie mają alternatywy a najważniejsze, że wszyscy w domu zdrowi!

(u mnie góra wykończona bo panele po 25 zł hahahaahaha)

Asiu bardzo ładnie macie wykończone :tak:ale pomału urzadzisz tak ajk bedziesz chciec;-)
Weronika mnie tez sie bardziej podoba obecny stan;-)
Ninja Skaba wasze foteczki tez sa mile widziane;-):-)

Moja komórka nie robi zbyt dobrych fotek, ale Weronika dla Ciebie umieszczam fotki salonu i pokoików na parterze. W łazience mamy najzwyklejszą wannę, umywalkę i kilka szafek, na razie nie mamy żadnych płytek, więc uwierz że niezbyt ciekawie wygląda. A w kibelku mamy tylko pomalowane ściany i kibelek, więc też nie ma co pokazywać:-p
No to zaczynam:
widok na jadalnie i salon z kuchni
salon.jpg

widok z wykuszu, w którym jest jadalnia, na resztę salonu ( z tyłu kominek, jeszcze na razie nie dorobił się marmurów)
salon 2. część.jpg

pokój Basi
pokój Basi.jpg

drugi pokój, w którym mamy kompa i regały z książkami- nasza biblioteczka
biblioteczka.jpg

no i jak już wszyscy pokazują schody, to nasze schody to na razie najfajniejszy i najdroższy element jakiego się dorobiliśmy:-D
schody.jpg

Asiu super masz w domku i niedziiwe sie ze Basi podobaja sie schody;-) sa świetne tylko bardzo niebezpieczne:confused2:niedziwne ze musisz ja pilnowac na kazdym kroku:eek:;-)

reklama
Asia - super masz domek, salon bardzo mi się podoba. Jak dojdą mebelki to dopiero będzie fajnie :-)
A schody masz ŚWIETNE!!!!!!! Zawsze chciałam takie mieć (ale u nas by nie wyszły:sorry:), tylko wynieść cokolwiek na pięterko to chyba masakra :shocked2: Ale i tak są PIĘKNE!!! I jak pisała Mrowa będziesz musiała mieś oczy na około żeby dziewczynki nie spadły :sorry:

Do góry