reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wątek techniczny, czyli wszelkie propozycje zmian w naszym podforum :)

Kasiu... są 2 chetne, czekamy aż rzucą moneta:-D
Napisze do aniaslu jak zapadnie decyzje wiec sie tym nie przejmuj;-)

reklama
aaa, fakt! zrobione

Zastanawiam sie jeszcze czy cwiczen nie wrzucic do pielegnacji i dopisać za kupkami i skóra, cwiczenia... ?

ja bym skróra poprawiła bo się drugie "r" wpierniczyło:rofl2::-D

co do ćwiczeń może w umiejętności tam o tym pisać np Umiejętności naszych pociech - ćwiczenia coś w tym stylu bo do pielęgnacji niezbyt pasuje ;-)

Kaja - dobre pomysły - jestem za!

Eee idę zobaczyć zmiany i zaraz coś dopisze jak mi sie w oczy rzuci:)

E:
Gosia - może napisać UMIEJĘTNOŚCI I ROZWÓJ NASZYCH DZIECI i wtedy te ćwiczenia tam i może jeszcze Jak rosną styczniowe dzieci tam wrzucić? Bo tam też szału nie ma w tym wątku?

I dzięki wielkie Asiowo za porządek, bo tych wątków było za dużo i bałagan się taki porobił, a teraz o niebo lepiej!!!:)))

Mari_anna: ja bym nowych wątków tylko o promocjach nie wpisywała, bo to zawsze można wrzucić w któryś isteniejący (zawsze któryś będzie zbliżony), albo napisac na głównym - bo wchodzenie po wielu wątkach to zajmuje dużo czasu a jak połowa wróci do pracy to tego czasu na BB wiele nie będzie:)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
ok, Kasiu dziekujemy za moderowanie;-)
Własnie oficjalnie moderatorstwo dostała Macy;-) Gratuluje awansu:-D

Bardzo dziękuję. A Tobie Kacha dziękuję za moderowanie i matkowanie naszej grupie. Jesteś chwilowo na wakacjach, ale jak nabierzesz sił, to pamiętaj, że zawsze mogę Tobie moderowanie oddać.

Bardzo mi miło, że moje pomysły zostały w części uwzględnione ;-)Serdecznie dziękuję za przychylność.:rofl2:
Czy mozna dalej wnioskować? :errr::-D:happy2:

kacha_wawa - dzięki za to co robiłaś i tak jak pisze macy, masz wakacje z których zawsze możesz powrócić. A z nami koniecznie bądź nadal.

Dzięki Dziewczyny, ale takich wakacji to ja nikomu nie życzę. Gdyby nie dzieciaki to już dawno bym sobie kulkę w łeb palnęła, bo nie radzę sobie kompletnie z tym życiem:baffled:

reklama
kacha: no to ci dziękujemy za porządki i moderowanie:) tylko ty nam tu nigdzie nie znikaj i lepiej z nami pogadaj, bo widzę, że te wakacje od moderowania to nieudane jakieś chcesz mieć...
Macy: gratuluję awansu i nowej roboty:)

Do góry