reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

U nas w smyk mega Store jest taka alejka z różnymi podlozami do testowania właśnie wózków [emoji5]

Jestem w trakcie 28 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Ale wam zazdroszczę u nas w żadnym sklepie nie ma takich możliwości, nawet w smyku i innych dużych hurtowniach :(

Jestem w 29 tygodniu ciąży

U nas nie widziałam takich podłoży do testowania, ale jeszcze aż tak nie zwracałam na to uwagi.

Co do maclarena to mój brat miał tego xlr wlasnie jako drugi wózek po gondoli, niby byli zadowoleni ale ja go kilka razy prowadziłam to do mojej inglesine trip sie nawet nie równał, cieżko to jechało w ogóle on jest taki wielki, jak dla mnie jak ktoś chce tych gabarytów wózek to juz lepiej postawić wlasnie na takie cos jak jogger city mini, ten britax trzykołowy etc, dla porównania jeszcze powiem ze moja mama do dzisiaj przeklina spacery z wnukiem i porównuje ze z moim wózkiem sie nigdy tak nie umeczyla, wiec jak parasolka ten trip inglesiny być super znaczy jest nadal;)

To co piszecie znów utwierdza mnie w przekonaniu ze wózek 2w1 wlasnie przez spacerówkę często jest rzucany w kąt bo często one nie spełniają swoich oczekiwań. Ja szukam aukcji ale coraz bardziej mi sie ten navington caravel meczy [emoji5] Roan wiem ze ok ale ja lubię odmiany... He he

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Skrzat czyli mowisz ze inglesa trip lepsza ? To musze poszukać i pooglądać - jeszxzE mam trochę czasu ale myśle ze z urodzin 2 kupimy :) a ja ze swojej spacerówki jestem bardzo zadowolona super sie składa zostaje na kolkach co dla mnie wazne , przód tył , 3 pozycje do spania no i lekka :) super sie prowadzi :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Em Ka no ja byłam i jestem naprawdę zadowolona, teraz tez juz inglesina lepsza bo ma pałąk ja miałam bez ale w sumie mi to nie przeszkadzało, jako parasolka super:) jeszcze jest maclarena xt taki mniejszy, no ten xlr to naprawdę jest czołg nie parasolka, ale ten xt jak nim jeździłam w sklepie dwa razy odgiął mi sie do tylu:( nie wiem wydaje mi sie ze sa to wózki przereklamowane.

Ty jaki masz wózek?

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Milagros niby ok bo to jednak spacerowka za grosze jak na ta cene nie mozna narzekac Ale kolka skrzypia i bardzo ciezko sie go podbija. Jako dojazdówka wystarczy ale do codziennego uzytku troche sie z nim mecze. Noze tez dlatego ze wczesniej przywyklam fo cm gt a on plynal w porownaniu do tego wozka. Przy briraxie to juz wogole sie rozpuszcze. O wlasnie chcialam powiedziec ze w skyk megastore duzy wybor

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Wczoraj byłam właśnie w Smyk mega store i jak dla mnie to wybór tam jest taki sobie. Akurat nie było wózków , które mi się podobają. Głównie duże polskie wózki+ polskie x -landery, do tego jeszcze kilka Britaxów , Mutsy, Mcclareny , ABC design, Espiro i tak jak pisałam wózki ustawione tak, że nie można ich było ściągnąć, przejechać się kawałeczek i dokładnie obejrzeć. Żeby przetestować wózek to muszą go przynajmniej dobrze pomacać;-) ;) i przejechać się kilka metrów, a jak obejrzeć dokładnie coś co jest na wysokości 1,5 m.

reklama
U mnie w smyk mega store są adamexy, babydesign, że trzy xlandery, city mini, kilka parasolek, i jeszcze pewnie że dwie firmy ale jakoś nigdy nie zwróciłam uwagi britaxa widziałam tylko jednego na żywo ale nie był to żaden z tych o których mowicie. Nawet tako nie mają. A i smiki jeszcze jest, takie smieszne male wozeczki :)

Kejti dziękuję za odpowiedź apropo tego wózka :) zwróciłam na niego uwagę bo ma dużą budkę :) ale jak kola trzeszczą i ciężko się podbija to u mnie już odpada, szału bym dostała :)

Jestem w 29 tygodniu ciąży

Do góry