reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Jazda na czterech kółkach czyli wątek wózkowy

I nasz cabriofix dotarł dziś kurierem
1471431009018.jpg

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

Załączniki

• 1471431009018.jpg
    1471431009018.jpg
    44,3 KB · Wyświetleń: 278
reklama
Dziewczyny nie myślałam o zakupie wózka ale wszystko się zmieniło bo wyprawka gotowa i myślę nad baby jagger city select , nie mam pojęcia czy pisalyscie o nim co kolwiek bo nie śledzilam wątku :) jakby któraś miała kontakt z wózkiem i jakieś doświadczenia proszę o opinie ...

Keejti- Kojarzę , że Ty swego czasu pisałaś o Chicco Urban Plus.Napisz proszę jaki był powód , że zrezygnowałaś niego? Oglądałam go dzisiaj w Toys Rus i spodobał mi się bardzo. Leciutki , fajna kolorystyka, super spacerówka i cena też przyzwoita i drugi fajny i podobny Graco Evo. A jakiego Britaxa kupujesz? Planowałam inne wózki, z wyższej półki cenowej- używane ale doszłam do wniosku, że wolę jednak nowy- tańszy.

Mamo czwórki tak chcialam tego urban ale uznalam ze jak mam tyle kasy wydac na plastik to wole sie za czyms lepszym rozejrzec. I graco i chicco sa bardzo podobne jesli wziac pod uwage sam stelaz. No fajny lekki itp ale sam plastik. Raczej slabo na zime i oba maja bardzo duzo opinii ze trzeszcza i skrzypia i faktycznie z kilkoma uzytkowniczkami rozmawialam na ulicy i tak bylo.
Zdecydowalam sie na britaxa b motion 3 bo jako jeden z niewielu nadaje sie na caly okres wozkowania. Nowa spacerowka to koszt 1000zl a gondole chce uzywana za ok 200 dokupic.

Napisane na LG-D405 w aplikacji Forum BabyBoom

Fajny ten britax szkoda tylko że ta gondola montowana jest doslownie w spacerowce. Tak samo jak w baby joger City mini.

Jestem w trakcie 27 tygodnia
Zaczynamy 3 trymestr :-)

reklama
Do góry